Facebook Pixel «Κάτσε φρόνιμος και θα τα πάμε καλά!»
| 2011-01-22 11:15:00

«Κάτσε φρόνιμος και θα τα πάμε καλά!»

«Κάτσε φρόνιμος και θα τα πάμε καλά!»

Ο Ολυμπιακός έστειλε… μήνυμα στον Τζιμπούρ πριν υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα: «Άσε τις… ομορφιές και είναι στο χέρι σου να μείνεις». Τι λένε στο Λιμάνι για τον Αλγερινό;

«Στο χέρι σου είναι να μείνεις και να κάνεις καριέρα στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Αν είσαι πειθαρχημένος, εάν κάθεσαι στον πάγκο χωρίς πρόβλημα και είσαι εντάξει, θα πάνε όλα καλά.

Διαφορετικά το καλοκαίρι θα φύγεις», είπαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον Τζιμπούρ, όπως αποκαλύπτει ο «Γαύρος», στην προσπάθειά τους να του δώσουν να καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι το μέλλον του δεν θα είναι ερυθρόλευκο αν συνεχίσει να είναι… νευρικός!

Άλλωστε, αργά χθες το βράδυ οι Πειραιώτες υποστήριζαν ότι έχουν κάνει καθαρή εξήγηση στον παίκτη και είναι καλυμμένοι με τον τρόπο που του έκανα συμβόλαιο.

Δηλαδή, αν δε μείνουν ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του ή την αγωνιστική του κατάσταση, δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο. «Εμείς ως διοίκηση δεν έχουμε να χάσουμε κάτι από τη στιγμή που κάναμε συμβόλαιο με ασφαλιστικές δικλείδες», έλεγαν άνθρωποι κοντά στη διοίκηση του Ολυμπιακού και συμπλήρωναν:

«Ο προπονητής μίλησε με τον ποδοσφαιριστή, εκείνος έπεισε με τα λόγια του και θα πρέπει να τα κάνει πράξη στο γήπεδο και την προπόνηση. Αν είναι αυτός που θέλουμε να είναι, θα μείνει για ακόμη δύο χρόνια. Αν δεν αποδειχθεί συνεπής σε όσα λέει, το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags