Facebook Pixel Η Πορτουγκέζα θέλει Ντιόγκο!
| 2011-09-20 09:44:00

Η Πορτουγκέζα θέλει Ντιόγκο!

Η Πορτουγκέζα θέλει Ντιόγκο!

"Μας ενδιαφέρει κάθε μεγάλος παίκτης και ο Ντιόγκο είναι τέτοιος"! Τάδε έφη ο γενικός διευθυντής της Πορτουγκέζα, Βάλνερ Κάιο, τονίζοντας όμως πως δυσκολεύονται να καλύψουν το συμβόλαιό του...

Η Πορτουγκέζα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και είναι ο σύλλογος απ' όπου απέκτησε τον Ντιόγκο ο Ολυμπιακός το 2008!

"Ψάχνουμε έναν επιθετικό ενόψει των χειμερινών μεταγραφών. Έχουμε κάποιους παίκτες στο μυαλό μας όμως δεν υπάρχει για την ώρα κάποια διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Μας ενδιαφέρει κάθε μεγάλος παίκτης και ο Ντιόγκο είναι τέτοιος. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Ντιόγκο, όμως ξέρουμε ότι οι απολαβές του είναι εκτός δυνατοτήτων μας". τόνισε αρχικά ο Κάιο στο "Lusa News".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόβλημα της εν λόγω μεταγραφής: "Είναι λογικό να δυσκολευόμαστε να καλύψουμε το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή της πρώτης κατηγορίας, όμως μπορεί να γίνει κάτι αν συμφωνήσουμε να του πληρώσουμε το μισό συμβόλαιο".

Από την πλευρά του, ο Ντιόγκο με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, επεσήμανε: "Σίγουρα θέλω να ξαναφορέσω τη φανέλα της Πορτουγκέζα και είναι ένας από τους στόχους μου. Νιώθω μεγάλη υποχρέωση στην Πορτουγκέζα και τον κόσμο μας για όσα έχουν κάνει για μένα και τη στήριξη που μου παρείχαν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags