Facebook Pixel «Ανήθικο αυτό που έκανε!»
| 2011-01-22 14:59:00

«Ανήθικο αυτό που έκανε!»

«Ανήθικο αυτό που έκανε!»

Απαράδεκτη θεωρούν τη συμπεριφορά του Τζιμπούρ οι άνθρωποι της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για… σκηνοθετημένο περιστατικό από την πλευρά του Αλγερινού όσον αφορά το επεισόδιο με Χιμένεθ!

Ο Αλγερινός επιθετικός αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σχολιάσει ότι δεν ασχολούνται άλλο μαζί του. Για αυτό τον λόγο και δεν υπήρξε επίσημη θέση για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ανεπίσημα, όμως, αναφέρθηκαν στο θέμα, σχολιάζοντας ότι τώρα ο Τζιμπούρ βρέθηκε στην ομάδα που πραγματικά του… αξίζει! «Πήγε εκεί που αξίζει να παίζει. Μας αφήνει παντελώς αδιάφορους η μεταγραφή του, αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την απαράδεκτη και ανήθικη συμπεριφορά του», λένε άνθρωποι κοντά στη διοίκηση και όχι τυχαία.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι όντως το επεισόδιο με τον Χιμένεθ στην προπόνηση της ομάδας ήταν σκηνοθετημένο, όπως υποστήριζε ο Τζιμπούρ, αλλά από τον… ίδιο τον παίκτη. Ο οποίος έψαχνε μία αφορμή για να αποχωρήσει από την ομάδα και να πάει αλλού.

Στην Ένωση, άλλωστε, τονίζουνε ότι δεν πρόκειται να βγει χαμένη η ομάδα. «Είχε μηδενική προσφορά», ήταν το σχόλιο για την παρουσία του στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να φαίνεται ότι έρχονται στα λόγια μας.

Από τις αρχές του νέου χρόνου είχαμε γράψει ότι ίσως τελικά να μην είναι κακό για την ομάδα να αποχωρήσει ο Τζιμπούρ. Μια αναφορά που δεν αφορούσε μόνο τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, αλλά και τα χρήματα που κόστιζε στην «Ένωση». Κάντε ένα κλικ εδώ για να θυμηθείτε τι λέγαμε από τότε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags