Facebook Pixel «Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης!»
| 2011-01-22 16:40:00

«Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης!»

«Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης!»

Διαβάστε το σχόλιο στη στήλη του «kamikazi», στο katimagiko.gr, για τον Τζιμπούρ που έπιασε Λιμάνι και τον Μαρινάκη που θα τους πάρει και τα… σώβρακα!

Ρε σεις, γιατί δεν βγαίνει ο Βαγγέλης να τους πει ότι τους κάνει πλάκα να έρθουν τα βαζέλια και τα αεκάκια στην θέση τους;

Εγώ μαζί του είμαι γενικά, αλλά το σωστό ο καμικάζι το λέει. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά έχω δώσει και υπόσχεση υποστήριξης στους αλλόθρησκους.

Τους είπα ότι θα σκύβω από πάνω τους κάθε φορά που σκούζουνε, κάθε φορά που παραπονιούνται, κάθε φορά που μυξοκλαίνε.

Έτσι οφείλω. Τέρμα.

Αλλά ο Βαγγέλης δεν ξηγιέται ωραία. Εκεί που τους ετοιμάζει για το καλοκαίρι και έχουν αρχίσει και σκέφτονται ότι μόλις έρθει ο Ιούνης δεν θα μείνει παίκτης για παίκτης στην αγορά που θα μπορέσουν να πάρουν από τον Θρύλο, έρχεται ο Βαγγέλης από τώρα και τους παίρνει τα σώβρακα.

Και ο τρομοκράτης στον Θρύλο, και τρέχουν τώρα τα χανουμάκια και τα βαζέλια να σκούξουνε σε όποιον τους ακούει.

Τα μεν χανούμια επειδή τους πήραμε τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους, μέσα από το σπιτικό τους, τα δε βαζέλια γιατί τον καλοβλέπανε για το καλύβι τους.

Για να καλύψουνε κιόλας την ήττα, άρχισαν από χθες να φωνάζουν για περίεργα παιχνίδια και πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά εμένα μου αρέσουν λίγο όλα αυτά.

Τους θέλω μάλιστα και πιο ευφάνταστους. Πιο δημιουργικούς. Να φανταστούν ας πούμε ότι ο Θρύλος τον είχε κλείσει τον παίκτη εδώ και ένα χρόνο, ότι ο Θρύλος του είχε μιλήσει για τη δουλειά πριν καν ο παίκτης έρθει στην Ελλάδα.

Πείτε, ρε βαζέλια, μια φορά το προφανές, αυτό που βλέπει πλέον όλη Ελλάδα.

Πείτε ότι ο Βαγγέλης σας έχει για την πλάκα του.

Δεν είναι ντροπή η αλήθεια.

Απλά βρείτε τον τρόπο να το παραδεχτείτε τώρα που είναι καιρός, γιατί αν ας πούμε έρθει και σας πάρει έτσι για την πλάκα και τον Σισέ, δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε.

Φιλικά σας το λέω εγώ, βαζέλια μου, ξέρετε πόσο σας πονάω.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags