Facebook Pixel "Πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στη Super League!"
| 2011-09-21 15:24:00

"Πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στη Super League!"

"Πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στη Super League!"

Πληρέστατος είναι ο φάκελος του Διαγόρα και όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, μπορούν να συμμετάσχουν στην Super League, σε περίπτωση που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει ότι ο φάκελος της ομάδας μας αναφορικά με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League είναι πληρέστατος, όπως διαβεβαίωσαν άλλωστε και τα μέλη της ΕΕΑ στον πρόεδρο και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Όσοι "ανακάλυψαν" πρόβλημα και δεν μπήκαν στον κόπο να μάθουν τον λόγο για τον οποίο μετατέθηκε η υπόθεση της αδειοδότησης της ΠΑΕ Διαγόρας για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, τους γνωστοποιούμε ότι η ομάδα μας είναι πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στην Super League (στην περίπτωση που δεν προβιβαστούν ένας εκ των ΠΑΕ Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας) γεγονός που καθιστά υποχρεωτική την αναμονή, αφού ως είναι γνωστό θα χρειαστεί να υπάρξουν μεταβολές σε βασικά στοιχεία του φακέλου μας, σε περίπτωση ανόδου.

Συμπερασματικά ο λόγος της αναμονής δεν είναι για κακό αλλά για καλό! Ως και τούτου όσοι φρόντισαν να "σπείρουν" τον πανικό στο φίλαθλο κοινό της ομάδας στο πλαίσιο της ενημέρωσης που παρέχουν σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο θα τους συνιστούσαμε, την επόμενη φορά που θα καταπιαστούν με ζητήματα ζωτικής σημασίας της ΠΑΕ Διαγόρας να επιδείξουν την δέουσα προσοχή και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και διαστρέβλωσης της αλήθειας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags