Facebook Pixel Πήραν το… sms ή έχουν φραγή;
| 2011-01-22 17:14:00

Πήραν το… sms ή έχουν φραγή;

Πήραν το… sms ή έχουν φραγή;

Μήνυμα και προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησε να στείλει η διοικούσα επιτροπή με την επίσκεψη στην Παιανία και τα σημάδια χαλαρότητας και αδιαφορίας να αποτελέσουν παρελθόν.

«Η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει στα διοικητικά και τα πράγματα δεν είναι όπως πριν. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και θα παλέψουμε μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», ήταν το μήνυμα των Πολέμη, Νίκα και Γόντικα προς τους Φρέιτας και Φερέιρα στη σημερινή τους συνάντηση στο προπονητικό κέντρο και, όπως είναι φυσικό, δεν αφορούσε μόνο αυτούς.

Απλώς οι δύο Πορτογάλοι έχουν επιφορτιστεί με τη… μεταφορά του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που δείχνουν ακόμα και τώρα σημάδια χαλαρότητας.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο έχουν λάβει το μήνυμα της γενικής αντεπίθεσης άπαντες στο «τριφύλλι», πολύ περισσότερο πριν την κρίσιμη 19η αγωνιστική. Γιατί κρίσιμη; Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Νέα Σμύρνη, εναντίον ενός Πανιωνίου που καίγεται για βαθμούς ή βαθμό, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να περάσει από την έδρα του Αστέρας Τρίπολης.

Υπάρχουν πιθανότητες, δηλαδή, να υπάρχουν αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα, αυτό που ενδιαφέρει τους «πράσινους» όμως είναι θετικές προς αυτούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να χαιρετίσουν οριστικά την υπόθεση τίτλος από τώρα. Για αυτό και τα μέλη της διοικούσας επέλεξαν να δώσουν το «παρών» στην Παιανία σήμερα και να ενημερώσουν ότι «όλοι μαζί πάμε για το πρωτάθλημα».

Μένει να δούμε, βέβαια, αν πήραν το μήνυμα (όλοι) οι «πράσινοι», αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου. Το καλύτερο τεστ για να δώσουν άπαντες τις απαντήσεις τους…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags