Facebook Pixel Ο «Σάλπι» και ο… φευγάτος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-22 20:18:00

Ο «Σάλπι» και ο… φευγάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Σάλπι» και ο… φευγάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 81` από την ασίστ του… φευγάτου Μπαλάφα έσωσε τον ΠΑΟΚ από την γκέλα με την Ξάνθη στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Χάβου έπαιξαν και σ` αυτό το ματς με τη φωτιά, καθώς «έκατσαν» λίγο στο 1-0 που είχε διαμορφωθεί από τον Κλάους στο πρώτο μέρος,αν και πήραν τελικά δίκαια τη νίκη, παίζοντας καλά κατά διαστήματα. Πάντως η ατυχία δεν έλειψε για τον «Δικέφαλο» που έχασε με τραυματισμό τον Φωτάκη μόλις στο 25`.

Η Ξάνθη δεν παράτησε το ματς και έφερε το ματς στα ίσα στο 66` με τον Πόι, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο Χάβος πάντως είχε… αστεράκι!

Στο 77` έβαλε τους «Μούσλι» και Μπαλάφα αντί των Κουτσιανικούλη (αρνητικός ο μικρός, έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς) και οι δυο τους στο 81` έφτιαξαν το 2-1 για τον Σαλπιγγίδη.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Μπαλάφα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός των ημερών.

Το φιλμ του αγώνα:
 

90` Τρία τα λεπτά της καθυστέρησης

82` Κίτρινη ο Σνάουτσνερ. Ο Κατόνγκο βγήκε και μπήκε και ο Μπούγκα

81` Οι αλλαγές του Χάβου έκαναν το 2-1. Παράλληλη μπαλιά του Μπαλάφα,που πήρε πάσα από τον Μούσλι, από δεξιά και ο Σάλπι από κοντά έβαλε το 2ο γκολ.


 

77` Διπλή αλλαγή. Μπαλάφας και Μουσλίμοβιτς στη θέση των Ίβιτς και Κουτσιανικούλη

76` Aπίστευτη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! ο Κουτσιανικούλης καθυστέρησε μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Σαλπιγγίδη, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να σκοράρει

71` Ο Σαλπιγγίδης πήρε την μπάλα αλλά αστόχησε από τη μικρή περιοχή

70` Κίτρινη ο Αντεφέμι

67` Ευθύβολο δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια λίγο έξω από την περιοχή,απέκρουσε ο Γκσπούρνινγκ

66` Ο Πόι με κοντινή προβολή από σέντρα του Μαρσελίνιο από αριστερά έκανε το 1-1. Τραγικό λάθος Χαλκιά και άμυνας


62` Ο Πόι στη θέση του Κιντάνα

54` Σέντρα σουτ του Βιεϊρίνια από αριστερά, ο Κουτσιανικούλης στόπαρε και έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στην έξω πλευρά των διχτύων

46` Έναρξη δευτέρου μέρους

45+1` Λήξη του πρώτου μέρους

38` Ο Βασιλακάκης στη θέση του τραυματία Φλίσκα

37` O Ίβιτς βγάζει κάθετη στον Βιεϊρίνια, αυτός γυρίζει παράλληλα από δεξιά στον Κλάους που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. Η Ξάνθη αγωνιζόταν με 10 γιατί ο Φλίσκας είχε αποχωρήσειλόγω τραυματισμού.


 

35` Σέντρα του Βιεϊρίνια από δεξιά, κεφαλιά του Κλάους, λίγο άουτ

28` Καλό σουτ του Κατόνγκο από το ύψος της περιοχής δεξιά, άουτ

25` Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης τραυματίστηκε (υπάρχουν φόβοι για εξάρθρωση) και τη θέση του πήρε ο Κουτσιανικούλης.

20` Mπαλιά του Φλίσκα, σουτ στην κίνηση του Σουάνη, μπλόκαρε ο Χαλκιάς

19` O Kλάους βρέθηκε αριστερά στην περιοχή, σούταρε,αλλά ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε στη γωνία του

15` O Λίνο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκσπούρνινγκ έδιωξε σε κόρνερ


 

3` Νωρίς νωρίς ο Κιντάνα βλέπει κίτρινη για μαρκάρισμα

Έναρξη του αγώνα

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης (25’ λ.τ. Κουτσιανικούλης, 77’ Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Ιβιτς (77’ Μπαλάφας), Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κατόνγκο (86’ Μπούγκα), Σουάνης, Κιντάνα (62’ Πόι), Μαρσελίνιο, Αντεφέμι, Τζάγκι, Φλίσκας (38’ λ.τ. Βασιλακάκης), Βάλλας, Κωστούλας.


* Με δέκα λεπτά καθυστέρηση θα ξεκινήσουν όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τελευταία κρούσματα βίας κατά διαιτητών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags