Facebook Pixel "Ποιος Παναθηναϊκός; Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα"
Άλλα Σπορ
| 2011-09-23 08:00:00

"Ποιος Παναθηναϊκός; Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα"

"Ποιος Παναθηναϊκός; Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα"

Ο Γιώργος Πετρέας φαίνεται ότι έχει ξεχάσει ήδη τον Παναθηναϊκό αφού δήλωσε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sport-fm.gr:

Πώς νιώθεις που είσαι παίκτης του Ολυμπιακού;

"Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φοράω τη νέα αγωνιστική περίοδο την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είμαι νέος στην ομάδα αφού με τους περισσότερους παίκτες ήμουν μαζί στην Εθνική. Οπότε νιώθω έτοιμος να τα δώσω όλα για την ομάδα αφού δεν τίθεται θέμα χρόνου προσαρμογής".

Πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στους «ερυθρόλευκους»;

"Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από τον Ολυμπιακό εδώ και δύο χρόνια. Το προηγούμενο καλοκαίρι πήγα στον Παναθηναϊκό. Τώρα, η ομάδα του Πειραιά μου έδειξε πως με ήθελε περισσότερο και από την στιγμή που έμεινα ελεύθερος, η καλύτερη επιλογή μου ήταν να έρθω στον Ολυμπιακό".

Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό να φύγεις για το εξωτερικό;

"Έγιναν κάποιες συζητήσεις στα τέλη του Μάη αλλά τότε δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τι θα γινόταν με τον Παναθηναϊκό αφού είχα συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Τώρα που έμεινα ελεύθερος δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος να βρω κάποια ομάδα από το εξωτερικό. Ήδη οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν κλείσει το ρόστερ τους. Πάντως, μου περνά από το μυαλό να φύγω για το εξωτερικό. Είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αφού η οικονομική κατάσταση που επικρατεί εδώ στην Ελλάδα, πάει από το κακό στο χειρότερο".

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον Ολυμπιακό;

"Οι στόχοι μου είναι εφάμιλλοι με του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει κάθε χρόνο στο στόχαστρο του πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος με κάθε στόχο που θα πετυχαίνουμε. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθώ την ομάδα!".

Κάνε μας ένα γενικότερο σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα;

"Κάθε χρόνο η ποιότητα του πρωταθλήματος πέφτει σε συνάρτηση με την οικονομική κατάσταση της χώρα μας. Πιστεύω πως στο φετινό πρωτάθλημα θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Σίγουρα, τον πρώτο λόγο για τον τίτλο έχουν Ολυμπιακός και Ηρακλής. Μετά βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά τον Φοίνικα Σύρου. Οι μεταγραφές που έχει κάνει τον έχουν δυναμώσει πολύ. Θεωρώ πως όποια ομάδα αντέξει στα οικονομικά προβλήματα, που είμαι σίγουρος πως θα προκύψουν κατά την διάρκεια της χρονιάς, αυτή θα πάρει και το πρωτάθλημα".

Κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Τι σημαίνει η Εθνική για σένα και τι να περιμένουμε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο μέλλον;

"Βρίσκομαι τρία χρόνια στην Εθνική. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου όταν φοράω το εθνόσημο στο στήθος. Σίγουρα είναι μεγάλη μου τιμή και για αυτόν ακριβώς τον λόγο προσπαθώ να μη μεταφέρω τα όποια προβλήματα έχω στον εκάστοτε σύλλογο που είμαι. Δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο έτσι ώστε να παίζω στην Εθνική και να την βοηθώ να πηγαίνει καλύτερα.

Έχει αρχίσει να γίνεται μια νέα προσπάθεια εδώ και λίγο καιρό και στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Πανευρωπαϊκό. Αν και έχουμε ταλέντο σαν ομάδα πρέπει να βρούμε χημεία μεταξύ μας. Εύχομαι να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα και μακάρι να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο αφού βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Να είστε σίγουροι πως εμείς οι διεθνείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags