Facebook Pixel Αυτή είναι κουκλάρα (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-23 02:31:00

Αυτή είναι κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Ferrari Enzo, η οποία δεν σταματά να πετάει μέσα στον χρόνο.

Βασίζεται στο πάτωμα και τα μηχανικά μέρη της Ferrari Enzo. Η εμφάνισή του όμως έχει υποστεί τροποποιήσεις έτσι ώστε να δείχνει ακόμη πιο δυναμικό και επιθετικό. Ο λόγος για το δημιούργημα του Ούγγρου ντιζάινερ Peter Simon.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτό το υπέροχο σπορ αυτοκίνητο με τις έντονες γωνίες που φέρει το σήμα και το όνομα της Ferrari. Ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τις φόρμες που ακολούθησε ο Peter Simon σε ένα προηγούμενο δημιούργημά του, που ήταν ένα αστικό λεωφορείο.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι άκρως επιθετικός, αλλά ταυτόχρονο και πολύ όμορφο. Το σχήμα παραπέμπει στα οστά των ζώων και των ανθρώπων. Που φαίνεται πως αποτελούν την έμπνευση για τον Simon και δίνουν ένα οργανικό σχήμα που είναι πολύ κοντά στην φύση. Παράλληλα όμως χρησιμοποιεί την ιταλική φινέτσα, η οποία βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην φύση.

Δίνοντας αυτό το εξωτερικό σχήμα στο αυτοκίνητο, του προσδίδει μια εξαιρετικά επιθετική εικόνα, η οποία συνδυάζεται με τον καλύτερο τρόπο με τον κινητήρα που έχει εξαιρετική απόδοση και απίθανες επιδόσεις. Μέσα και έξω, αυτό το όχημα προορίζεται να εκπέμπει ενέργεια και δύναμη.

Αυτή είναι η Ferrari Enzo, ένα αυτοκίνητο που ποτέ δεν σταματά, αλλά φαίνεται να …πετάει μέσα στο χρόνο . Κι όμως, δεν πετά. Βρίσκεται στο δρόμο.

"Το αυτοκίνητό μου θα έχει πάντα περισσότερη δύναμη από το δικό σου" είναι το μοτό του Simon. Και προσθέτει ο Ούγγρος: "Είναι ώρα να διαλύσεις κάθε ανταγωνισμό. Το αυτοκίνητό μου, είναι ένα πολεμιστής του δρόμου".

ΠΗΓΗ: www.auto24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags