Facebook Pixel «Καμία μεταγραφή», όπως τα γράφαμε!
| 2011-01-23 10:45:00

«Καμία μεταγραφή», όπως τα γράφαμε!

«Καμία μεταγραφή», όπως τα γράφαμε!

Από τις 2 Γενάρη τα έγραφε ο sportdog σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει σε καμία μεταγραφή τον χειμώνα.

Η οριστική επιβεβαίωση του σκύλου, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι έρχεται από χθες, όταν η διοικούσα επιτροπή πήγε στην Παιανία και τα είπε με τον Φερέιρα και τον Φρέιτας.

Ο Δημήτρης Γόντικας, ο Αδαμάντιος Πολέμης (μαζί με τον γιο του) και ο Γιώργος Νίκας επισκέφθηκαν την Παιανία και είχαν συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή.

Όπως έγινε γνωστό, από τη συνάντηση αυτή προέκυψε ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή τον Γενάρη, αλλά και καμία -όπως όλα δείχνουν- αποδέσμευση.

Αυτό που έγραφε, δηλαδή, ο sportdog από τις 2 Γενάρη με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καμία μεταγραφή τον Γενάρη!» και επανέλαβε με αντίστοιχο ρεπορτάζ και στις 10 Γενάρη με τίτλο: «Καμία αποδέσμευση, καμία μεταγραφή!».

Αυτό που έλεγαν χθες από τον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρο και δεν αφήνει στην ουσία καμία πιθανότητα ενίσχυσης. «Δύσκολο να γίνει μεταγραφή, για να μην πούμε αδύνατο. Μένουμε ως έχουμε», ήταν τα λόγια από τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags