Facebook Pixel "Μην σπαταλήσετε δυνάμεις!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-27 10:18:00

"Μην σπαταλήσετε δυνάμεις!"

"Μην σπαταλήσετε δυνάμεις!"

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ματ Ντάρμπισιρ συμβουλεύει τους "ερυθρόλευκους" ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Άρσεναλ στο "Εμιρέιτς".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «ΦΩΣ των Σπορ»:

Για την αγωνιστική κατάσταση της Άρσεναλ: «Είναι γεγονός ότι η Άρσεναλ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Από την άλλη όμως, αγωνίζεται στην έδρα της και γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να κερδίζει τέτοια παιχνίδια».

Για τις ελπίδες του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ, αλλά μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αρκεί να μην παρασυρθεί, να μη σπαταλήσει δυνάμεις από την αρχή, έτσι ώστε να αντέξει μέχρι το τέλος, γιατί ο ρυθμός στην Αγγλία είναι ξέφρενος».

Για την άμυνα του αγγλικού συλλόγου: «Στην άμυνά της ψάχνεται. Ο Μερτεσάκερ ακόμα δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμούν οι φίλοι της ομάδας. Είναι λίγο αργό το κέντρο άμυνας και ο Μιραλάς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν βρει κενούς χώρους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πέσει ο Ολυμπιακός στην παγίδα ότι η Άρσεναλ δεν βρίσκεται στα… πάνω της. Το παραμικρό λάθος που θα κάνει ο Ολυμπιακός, θα το πληρώσει το «Emirates». Δεν συγχωρούν ο Βενγκέρ και οι παίκτες του».

Για την αποχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγκας: «Σίγουρα πρόκειται για τεράστιο πλήγμα η αποχώρηση του Φάμπρεγκας. Ο Βενγκέρ όμως θα βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Φαν Πέρσι είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας. Ο Γουόλκοτ με την ταχύτητά του μπορεί να προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα από τα δεξιά. Οπότε, δεν μπορεί να στέκεται ο Ολυμπιακός στο ότι η Άρσεναλ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags