Facebook Pixel "Η ΑΕΚ έχει αποδυναμωθεί!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-27 13:37:00

"Η ΑΕΚ έχει αποδυναμωθεί!"

"Η ΑΕΚ έχει αποδυναμωθεί!"

Ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ "σκιαγράφησε" την ΑΕΚ για λογαριασμό της Στουρμ Γκρατς, τονίζοντας πως πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στους Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο.

"Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν σίγουρα πιο δυνατό πριν από 3-4 χρόνια. Υπάρχουν λιγότερα χρήματα για μεταγραφές. Το αυστριακό πρωτάθλημα έχει πλησιάσει πλέον το ελληνικό σε επίπεδο. Και η ΑΕΚ έχει αποδυναμωθεί ποιοτικά", είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δυνατά "χαρτιά" της ομάδας  Μανόλο Χιμένεθ: "Στην επίθεση είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά έχει αδυναμίες στην άμυνα όπου είναι ευάλωτη. Χρειάζεται προσοχή στον Λυμπερόπουλο, τον Γκούντγιονσεν και τον Λεονάρντο".

Όσο για τον παραγκωνισμό του από την Ξάνθη, μέχρι να μείνει ελεύθερος το Δεκέμβριο, επεσήμανε: "Είμαι καλά, σε καλή κατάσταση, προπονούμαι κανονικά με την ομάδα, αλλά δεν υπολογίζομαι".

"Είναι ρίσκο να φύγεις από μία ομάδα το χειμώνα και δεν είναι εύκολο να βρεις κάτι καλό. Το ατού μου όμως είναι πως θα είμαι ελεύθερος. Εγώ επέλεξα αυτό το δρόμο και θα πρέπει να τον ακολουθήσω. Εγώ θα συνεχίσω να προπονούμαι, σαν να επρόκειτο να παίξω", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags