Facebook Pixel «Μόνον ο Χατζηχρήστος και η Οriginal»
| 2011-01-23 12:15:00

«Μόνον ο Χατζηχρήστος και η Οriginal»

«Μόνον ο Χατζηχρήστος και η Οriginal»

Ο Γιώργος Γαλάτσης γράφει στο blog του για τον διασυρμό της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου και την κατάντια που έχει περιέλθει η ομάδα.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Εφτά χρόνια πίσω έχει γυρίσει η ΑΕΚ, για όσους αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν, με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει αυτή τη φορά για να την εξαγνίσει οικονομικά κάποιο άρθρο «44» και να της επιτρέψει να ανοίξει ανέμελη ένα νέο «κεφάλαιο» στην πολύχρονη ιστορία της.

Η μια (και μοναδική) ευκαιρία, πάει, χάθηκε και η ομάδα βρίσκεται πλέον «έρμαιο» στα χέρια του κάθε Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και του εισαγγελέα του αρμόδιου τμήματος της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος ετοιμάζεται να «μπουκάρει» στο λογιστήριο της.

«Έρμαιο» και σχεδόν μόνη της, αφού ο απλός, ανοργάνωτος, ΑΕΚτζής απέχει αηδιασμένος από το «θέαμα» μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Μόνον ο Χατζηχρήστος και η Οriginal θα απομείνουν όπως πάει το πράγμα δίπλα απ’ το ρολόι του Ολυμπιακού σταδίου για να μετράνετα γκόλ του Μόνχε, του Καπετάνου και τα καρέ της ομάδας του Σαν-καρέ.

Με τα ψέματα δεν «χτίζονται» πρωταθλήτριες. Ομάδες επιπέδου ΑΕΚ δεν μπορούν να καλύπτουν για καιρό τις ορατές (για τους νοήμονες ανθρώπους) αδυναμίες τους, με την ίντριγκα και κάθε είδους «συμμαχίες», γιατί κάποια στιγμή για εμφανιστεί ένας Βόλος, μια Κέρκυρα, μια Καβάλα, που θα τις υποχρεώσουν σε…στριπτίζ, μέσα στο κρύο, στη…μέση της πλατείας!

Ο δρόμος της αλήθειας αποτελεί «μονόδρομο» για όλους εκεί μέσα. Κομμένη πια η αστήρικτη μπαρούφα του πρωταθλητισμού με παιδάκια από τον Πανθρακικό και με ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να παλέψουν για τέτοιους στόχους.

Όποιος τολμήσει να την ξεστομίσει κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες το προσεχές καλοκαίρι (μέτοχοι, πρόεδρος, προπονητής, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι) είτε για να «τσιμπήσουν» κανένα
διαρκείας, φύλλο, είτε γιατί…πρέπει να είναι για ομαδικό γιαούρτωμα!

Από την πλευρά του ο Αδαμίδης έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο πριν από τα «ντόρτια» του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλο.

Το επικοινωνώ εδώ και μια βδομάδα ότι το μπάτζετ θα πέσει από τα 10 εκατ ευρώ, αν δεν βρεθούν νέοι επενδυτές.

Τέλος ο Νοτιάς (άντε να χαρίζει 3,4 νοίκια το χρόνο) σχεδόν τέλος και ο Παππάς. Θα ενισχύσει του χρόνου του ταμείο με 1,5-2 εκατ ευρώ και πάπαλα.

Έτσι έχουν τα πράγματα. Ψυχρά και ρεαλιστικά. Είτε αρέσουν, είτε όχι.

Υ.Γ. Περιμένω με ενδιαφέρον την άποψη του Χατζηχρήστου για τα «ντόρτια» από την ομάδα του Μπέου. Δε γίνεται να μην υπάρξει τοποθέτηση αλλά και ανάλυση του αρχηγού για την πιο εξευτελιστική ήττα στην ιστορία της ομάδας.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags