Facebook Pixel Ο Ιωνικός πήρε παράταση από την ΕΕΑ!
| 2011-09-27 22:46:00

Ο Ιωνικός πήρε παράταση από την ΕΕΑ!

Ο Ιωνικός πήρε παράταση από την ΕΕΑ!

Παράταση ως τη Δευτέρα πήρε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλαβε ο Ιωνικός προκειμένου να προσκομίσει πλήρη φάκελο και να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος του. 

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ομάδα της Νεάπολης με συνέπεια να υποβιβάζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, στον Ιωνικό ευελπιστούν πως θα κρατηθούν στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και μάλιστα ανακοίνωσαν και μεταγραφές!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά απο συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί (10.00πμ) με τους Υπευθύνους της Ε.Ε.Α. Εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και αφού κατατέθηκε εγγράφως Αίτημα (ΑΡ.ΠΡΩΤ.1530, 27/9/11) ΓΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Α.-ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10/2011 ΩΡΑ 12.00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Η ΠΑΕ <ΠΛΗΡΗ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ> (ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ Δ.Σ.,ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ).
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ <ΔΙΚΤΥΟ Ε.Π.Ε.> ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΤΟ Ι.Κ.Α.ΚΑΙ ΕΩΣ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ (ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ.Σ.) ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ <ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ> (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΓΡΑΓΜΕΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 19/9/2011 ΗΤΑΝ <ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ> ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ <ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ>) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
ΤΟ Δ.Σ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10/2011 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE2.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10/2011 ΣΤΙΣ 12.00 ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Α. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ κ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Επίσης, η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ >
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (27 ΕΤΩΝ) (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ) (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ> ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
ΡΟΠΠΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (25 ΕΤΩΝ) (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ) (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ >ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ)
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (23 ΕΤΩΝ) (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ> ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ)
ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (20 ΕΤΩΝ) (ΧΑΦ) (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ> ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ)
Τέλος Προπονητής Τερματοφυλάκων ανέλαβε ο ΚΟΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(36 ΕΤΩΝ)(ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ> ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ,ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags