Facebook Pixel Έτοιμη για ...Μπλε-ϊ οφ!
| 2011-01-23 18:05:00

Έτοιμη για ...Μπλε-ϊ οφ!

Έτοιμη για ...Μπλε-ϊ οφ!

Η Καβάλα «καθάρισε» με 3-0 τον Ηρακλή στο «Ανθή Καραγιάννη» (Τόμασιτς 66’, Ονουάτσι 81’, Φέρτζελ 93'), «καβάλησε» τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογία (5η θέση) και πάει φουλ για τα πλέι οφ!

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η Καβάλα βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσει το παιχνίδι. Και τα κατάφερε με σχετική ευκολία. Στο 66’ άνοιξε το σκορ ο Τόμασιτς μετά από ασίστ του Αμπντούν, ενώ στο 81’ ο Ονουάτσι «κλείδωσε» το ματς κόντρα σε έναν πολύ μέτριο Ηρακλή που στην ανάπαυλα δεν απείλησε καθόλου. Στις καθυστερήσεις απλά ο Φέρτσελ έδωσε διαστάσεις θριάμβους στη νίκη της Καβάλας.

Έτσι, οι «Αργοναύτες» φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ. Φυσικά, έχουν όλα τα φωτά για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Αντίθετα, ο Ηρακλής έχει αρχίσει να κινδυνεύει σοβαρά σε ό,τι αφορά την παραμονή.

Δείτε στοιχεία από το LIVE του sportdog.

90+4' Λήξη αγώνα.

93': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ο Φέρτζελ διαμορφώνει το τελικό 3-0 για την Καβάλα.

81': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ο Ονουάτσι κάνει το 2-0 για την Καβάλα.

73': Με δέκα παίκτες και οι δύο ομάδες! Αποβλήθηκαν Ντάνι και Αμπντούν για διαπληκτισμό που είχαν. 

66': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ο Τόμασιτς ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Αμπντούν.

46': Έναρξη ημιχρόνου.

45+1: Ημίχρονο

35': Πάνω που πήγαμε να γράψουμε ότι το ματς είναι τρελή σούπα στην Καβάλα, ο Σολτάνι έχασε απίστευτη ευκαιρία, αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση τετ -α- τετ απέναντι στον Γκαλίνοβιτς.

1' Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα(Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς , Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Ντικρόκ, Ντιέ, Βουτσίσεβιτς (74' Περεϊρίνια), Ονουάτσι (90' Περτζέλ), Αμπντούν, Νικουλάε (88' Ναζλίδης)

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Ντάνι, Ζέρκα (73΄Βουτσιάς), Καρλίνιος (46΄Ρόμπλες), Μαχόπ (56΄Βέλλιος), Ιάκομπ, Σολτάνι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags