Facebook Pixel «Παίξτε για τον Θρύλο που σας περιμένει»!
| 2011-01-23 17:00:00

«Παίξτε για τον Θρύλο που σας περιμένει»!

«Παίξτε για τον Θρύλο που σας περιμένει»!

Μεγάλο κίνητρο έχουν Μήτρογλου και Κουμορτζί ενόψει του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό (19:30). Ντόπες από κόσμο (και μέσω Facebook!) και από Μαρινάκη.

Δύο παίκτες του Πανιωνίου αναμένεται να τα δώσουν όλα σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό για χάρη του… Ολυμπιακού! Ο λόγος, φυσικά, για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Μπενάρντ Κουμορτζί.

Ο πρώτος έχει πάρει ήδη το μήνυμα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να «καθαρίσει» τον «αιώνιο» αντίπαλο. Και ο ίδιος ξέρει ότι αν σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μετρήσει πολύ στο θέμα της επιστροφής του στο λιμάνι.

Ο Μήτρογλου, άλλωστε, δέχεται προτροπές να σκοράρει απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό και από τον κόσμο. Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς ακόμα και πρώην συμπαίκτες του τόν έχουν «ζαλίσει» τις τελευταίες μέρες ζητώντας του να πετύχει γκολ απέναντι στους «πράσινους».

Πολλά είναι τα μηνύματα και από τους οπαδούς στο Facebook για τον Μήτρογλου που τον καλούν να βγάλει σήμερα τα πιστόλια έστω και αν δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Ο Μήτρογλου με τη σειρά του ζει και αναπνέει γι’ αυτό το παιχνίδι για να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και να κάνει ένα «δώρο» στον Ολυμπιακό. Το περιβάλλον του παίκτη λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι λέει ότι ο παίκτης είναι πανέτοιμος ψυχολογικά για το παιχνίδι και έχει προαίσθημα ότι θα σκοράρει!

Την ίδια ώρα, ο Μπενάρντ Κουμορτζί έχει κι αυτός το κίνητρο να βγάλει μάτια σήμερα, αφού όπως σας αποκάλυψε από χθες ο sportdog αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι, ο παίκτης έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει καλά και να πείσει ότι μπορεί να αποκτηθεί μέσα στον Γενάρη από τους Πειραιώτες. «Καθάρισε τον Παναθηναϊκό και την άλλη μέρα θα έρθεις στο λιμάνι», θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πει στον Γκανέζο μέσο το αφεντικό του Ολυμπιακού...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags