Facebook Pixel «Προδότης; Να γιατί…»
| 2010-12-21 09:17:00

«Προδότης; Να γιατί…»

«Προδότης; Να γιατί…»

Την ώρα που σύσσωμος ο Τύπος χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Βγενόπουλο «προδότη» ο ίδιος εξηγεί γιατί αποχώρησε (ξανά) από τον Παναθηναϊκό.

«Φεύγω διότι δεν έχουν τηρηθεί κάποια πράγματα και μου γίνεται πόλεμος με λάσπη και κακία από διάφορους Παναθηναϊκούς», έλεγε χθες στο κοντινό του περιβάλλον και πρόσθετε πιο αναλυτικά:

«1) Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω να αναλάβω τον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ έβαλα 1,8 εκ. ευρώ, ενώ ο Βαρδινογιάννης δεν έβαλε τα 4 εκ. ευρώ που έπρεπε να βάλει και ο Γιαννακόπουλος ζήτησε να πάρει πίσω χρήματα. 2) Δέχομαι ειρωνικά σχόλια και λάσπη από σάιτ της ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 3) Θεωρώ ότι αυτοί που δημιουργούν τα επεισόδια είναι κατευθυνόμενοι».

Όσον αφορά το 11%, που έχει στην κατοχή του ο Βγενόπουλος, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ για τις φήμες που θέλουν να έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τον Νικόλα Πατέρα το τελευταίο διάστημα έλεγε: «Δεν υπάρχει τριβή. Απλά διαφώνησα με την κίνηση να βγάλει την ανακοίνωση προχθές το βράδυ. Είχαμε μιλήσει το Σάββατο και δεν ήμουν ενήμερος γι’ αυτή την απόφαση».

Έτσι, επιβεβαιώνονται και όσα έγραφε ο sportdog ότι κανένας δεν ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του άλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επόμενη μέρα ο Βγενόπουλος δεν κάνει κανένα σχόλιο αλλά κάποιοι δικοί του άνθρωποι έλεγαν ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιστρέψει.

Και εδώ που τα λέμε με τόσα «μένω-φεύγω» που έχει πει τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags