Facebook Pixel Ο κροκο-mobile-άκιας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-23 18:17:00

Ο κροκο-mobile-άκιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κροκο-mobile-άκιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κροκόδειλος κατάπιε κινητό τηλέφωνο, το οποίο χτυπάει μέσα στο στομάχι του και από τότε δεν έχει φάει τίποτα...

Ανησυχούν οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου για την υγειά του Γκένα, αφού από τότε που καταβρόχθισε ένα κινητό δεν έχει βάλει τίποτα άλλο στο στόμα του..
Όλα άρχισαν πριν έναν μήνα όταν μία γυναίκα θέλησε να φωτογραφίσει με το κινητό της τον 14χρονο κροκόδειλο. Τότε, το κινητό της έπεσε στο νερό και αυτός θεωρώντας ότι είναι κάτι φαγώσιμο έσπευσε να το καταβροχθίσει.

Η κ. Γκολόφκο είπε στους υπαλλήλους τι συνέβη αλλά εκείνοι δεν την πίστεψαν αρχικά. Κατάλαβαν ότι τους έλεγε την αλήθεια μόνο όταν άκουσαν το κινητό να χτυπάει από την κοιλιά του Γκένα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου προσπάθησαν τα πάντα εδώ και ένα μήνα, αλλά ο αφρικανός κροκόδειλος αρνείται να φάει. Όπως λένε, θα του κάνουν ακτινογραφία και στη συνέχεια θα χρειαστει να μπει στο χειρουργειο.

Είναι ωστόσο η τελευταία λύση που θα χρησιμοποιήσουν γιατί μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο τόσο για τον κροκόδειλο όσο και για αυτούς που θα κάνουν την επέμβαση.

Η κ. Γκολόφκο από την πλευρά της λεει ότι χρειάζεται την κάρτα sim της γιατί περιέχει σημαντικους αριθμούς και φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags