Facebook Pixel "Με πιστεύω... "
| 2011-10-01 15:18:00

"Με πιστεύω... "

"Με πιστεύω... "

Εμπιστοσύνη στον... εαυτό του και στη δουλειά που έχει κάνει στην Κέρκυρα, έχει ο Μπόσκο Μπάντοβιτς. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγα κάτι αντίστοιχο η διοίκηση;

"Από εδώ και πέρα, κάθε αγώνας είναι για μας πολύ σημαντικός. Το ματς των Ιωαννίνων, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΣ, είναι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό μας.

Τόσο από αγωνιστικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης, η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Όλη αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ και είμαστε όλοι –εγώ, οι συνεργάτες μου και οι παίκτες- έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θέλουμε και το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ, ενόψει της συνέχειας.

Προσωπικά –και το έχω ξαναπεί- έχω εμπιστοσύνη και στη δουλειά μου και στις ικανότητες των παιδιών και είμαι βέβαιος ότι θα ξαναβρούν τον εξαιρετικό ρυθμό που είχαν μέχρι τα δύο εντός έδρας, άτυχα παιχνίδια μας, με Παναιτωλικό και Πανιώνιο", σχολίασε σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο νεαρός τεχνικός.

Η αποστολή για το ματς με: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Χαμπλ, Λόβιν, Όσμαν, Λαμπρόπουλος, Μαζνόφ, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μετίν, Μπάρκογλου, Αγρίτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags