Facebook Pixel Πικρή δικαίωση «Πρασινοφρουρού» για τους «εφιάλτες»
| 2010-12-21 10:00:00

Πικρή δικαίωση «Πρασινοφρουρού» για τους «εφιάλτες»

Πικρή δικαίωση «Πρασινοφρουρού» για τους «εφιάλτες»

«PANATHINAIKOS, PANAMIND, PANA… φεύγω!». Η «Πράσινη» σχολιάζει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τους τρεις Πιζάρο που έγιναν ένας Κλέιτον και του Βοτανικού τους… δάγκες.

Το πρωτοσέλιδο χτύπημα, «ΕΦΙΑΛΤΕΣ!», με τις φωτογραφίες των Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλου, τα λέει όλα. Όπως και τα «καπέλα» του τίτλου κ.λπ.

«Εκατομμύρια πράσινες κλοτσιές στον κόσμο από τους… ισχυρότερους του Αμπράμοβιτς». «Με διαφορά λίγων ωρών το δίδυμο των… σωτήρων έγινε Λούης, βάζοντας σε πρωτοφανή αβεβαιότητα τον Παναθηναϊκό μας». «Πατέρας και Βγενόπουλος πρόδωσαν τον πράσινο λαό χρησιμοποιώντας τον ως άλλοθι για να πηδήξουν από το καράβι στην πρώτη μεγάλη φουρτούνα».

Αφιερωμένη στο δίδυμο Πατέρα-Βγενόπουλου είναι και η σελίδα του «Πρασινοφρουρού», που κάνει λόγο για «δικαίωση» σε όσα έγραφε εδώ και τρία χρόνια. Μόλις χθες, άλλωστε, έτεινε χείρα φιλίας προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο της ΠΑΕ και τον καλούσε να μείνει…

«Τεράστιοι στα λόγια, νάνοι στις πράξεις», «Του Βοτανικού οι… δάγκες» και «Εκατό χρόνια ο Παναθηναϊκός έζησε χωρίς εσάς… Το ίδιο θα κάνει και στα επόμενα εκατό… ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags