24/01/11 - 12:58

«Δεν μπορούσαν τα παιδιά… »

Στην αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ αναφέρεται σε δηλώσεις του ο Βασίλης Τσιάρτας, που κάνει λόγο για κερασάκι σε… πικρή τούρτα για την «Ένωση».

«Δεν μπορούσαν τα παιδιά… »
51.042views 0shares

- Κατ' αρχήν παρακολουθώντας το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και λαμβάνοντας υπ' όψιν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με το τελικό σκορ, εκτιμάς ότι στο συγκεκριμένο αγώνα “γράφτηκε” μία από τις πιο “μαύρες” σελίδες, αν όχι η πιο “μαύρη” στην ιστορία της;

«Από πλευράς αποτελέσματος ούτε συζήτηση... Από 'κει και πέρα, όμως, πιστεύω ότι τα σημεία τα οποία επεσήμανε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου περιγράφουν ανάγλυφα την πικρή πραγματικότητα που χαρακτηρίζει αυτή την στιγμή την ΑΕΚ... Όταν μία ομάδα δεν έχει βάθος και την πολυτέλεια να ξεκουράσει βασικούς παίκτες – γιατί κακά τα ψέματα κάποιοι ποδοσφαιριστές “κάνει” μπαμ ότι είναι εξαντλημένοι σωματικά και χρειάζονται ανάσες – τότε αυτόματα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα και αυτό το γεγονός της στερεί τη δυνατότητα να αντιδράσει... Αυτό που φάνηκε προχθές, δια γυμνού οφθαλμού, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήταν ότι η ομάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει...».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr