Facebook Pixel Ο δρόμος προς την καταστροφή!
| 2011-01-24 13:15:00

Ο δρόμος προς την καταστροφή!

Ο δρόμος προς την καταστροφή!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έβαλαν όλη τους… τη μαεστρία και την τέχνη και κατάφεραν να διαλύσουν την περσινή ομάδα που πήρε άξια το νταμπλ. Διαβάστε τον τρόπο.

Χωρίς τακτική και... προετοιμασία
Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό και προτιμήθηκε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, κάτι που εξελίχθηκε στη συνέχεια σε μέγα λάθος. Ο Κοζανίτης τεχνικός έκανε για πρώτη φορά προετοιμασία στο Τριφύλλι και ήταν η χειρότερη στα χρονικά των Πρασίνων. Το Τριφύλλι με τον Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία δεν είχε καμία ανάπτυξη στο παιχνίδι του, γίνονταν χαλαρές προπονήσεις, ενώ στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχε τακτική. Ο Έλληνας προπονητής υποβάλλει την παραίτησή του μετά το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, αλλά δεν γίνεται δεκτή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει στον πάγκο για άλλες πέντε αγωνιστικές (μέχρι το ματς με τη Λάρισα) κα τον Παναθηναϊκό να χάνει ισάριθμους βαθμούς (ήττα από ΑΕΚ και ισοπαλία με τους Βυσσινί). Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, όχι δεν έκανε νίκη σε τέσσερα ματς, αλλά πέτυχε μόλις ένα γκολ.

Ξεπούλησε το Κύπελλο ο Φερέιρα
Στη θέση του Νιόπλια ήρθε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παίρνοντας την ομάδα στο -3 από την κορυφή. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει καταφέρει μέσα σε δύο μήνες να έχει τον Παναθηναϊκό στο -5 από τον Ολυμπιακό, να τον θέτει ουσιαστικά εκτός Κυπέλλου, αφού ξεπούλησε μόνος του τον θεσμό στο ματς με την ΑΕΚ και στην Ευρώπη είχε δύο ήττες με μόλις ένα γκολ ενεργητικό (και αυτός στις καθυστερήσεις) και έξι παθητικό.

Σκοτσέζικο ντους με τέσσερις γυμναστές
Δεν γίνεται ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει υψηλές βλέψεις στην Ευρώπη να αλλάζει τέσσερις (!) γυμναστές μέσα σε μία σεζόν. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον Στέργιο Φωτόπουλο τον Μάιο και συνέχισε με τον Αντώνη Κέζο τον Ιούλιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κέζος απολύεται και στη θέση του αναλαμβάνει ο Λόρενς Έμπεν τον Σεπτέμβρη. Όμως, μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια και την πρόσληψη του Φερέιρα ο Πορτογάλος προπονητής έφερε το δικό του τιμ. Έτσι, από τον Νοέμβρη νέος γυμναστής είναι ο Νούνο Εσπιρίτο. Αυτό είναι κάτι σαν σκοτσέζικο ντους, με το πρόγραμμα να αλλάζει συνεχώς και να μη γίνεται να βρεθεί σταθερός ρυθμός.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags