Facebook Pixel «Έτσι έγινα άντρας!»
| 2011-01-24 14:05:00

«Έτσι έγινα άντρας!»

«Έτσι έγινα άντρας!»

Ο Κουμορτζί σχολιάζει ότι δεν ήρθε για… τουρισμό στην Ελλάδα και τονίζει ότι πολλές φορές οι προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχουν κάνει εισήγηση για την απόκτησή του.

«Ναι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για μένα την τελευταία διετία και αυτό είναι κοινό μυστικό. Πολλές φορές μάλιστα, οι προπονητές των δύο ομάδων που ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω μέσα στο γήπεδο κάνουν εισηγήσεις για την απόκτησή μου. Ωστόσο είναι διαφορετικό το να κάνεις μια εισήγηση από το να γίνει μια επαφή.

Όσον αφορά τις προκλήσεις, πιστέψτε με, μου αρέσουν πολύ . Στην πραγματικότητα, οι προκλήσεις σε κάνουν άντρα. Ήθελα να αλλάξω το πεπρωμένο μου και γι αυτό ήρθα στην Ευρώπη.

Δεν ήρθα εδώ για πλάκα και να κάνω τουρισμό στην Αθήνα. Γι 'αυτό παίρνω την καριέρα μου στα σοβαρά και εργάζομαι σκληρά σαν πεινασμένο λιοντάρι στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά, με δηλώσεις στην προσωπική του σελίδα και συμπλήρωσε:

«Η υπόθεση μου προκαλεί γέλιο. Ναι, τις τελευταίες εβδομάδες άκουσα και διάβασα πολλές ιστορίες για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό και όπου και αν πήγαινα στην Ελλάδα, μου έδιναν συγχαρητήρια ωστόσο κάθε φορά αυτό με σόκαρε, αφού ούτε είχα υπογράψει συμβόλαιο, αλλά ούτε υπήρχε καν δική μου επαφή με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο υποψήφιος αγοραστής κάνει δύο επαφές για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή. Μια επαφή με τον σύλλογο του παίκτη και μια επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη. Στη δική μου περίπτωση δεν είχα καμία ενόχληση από τον Ολυμπιακό, παρά τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο».

Για την συμφωνία Ολυμπιακού- Μανιάτη τον ίδιο και τον Ολυμπιακό:

«Ναι κάπως έτσι είναι τα πράγματα, ωστόσο αφήστε να σας κάνω μια ερώτηση. Εάν ο υποψήφιος αγοραστής έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα που θέλει να πουλήσει έναν παίκτη χωρίς όμως ο παίκτης να έχει διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, τι θα συμβεί αν ο παίκτης δεν συμφωνήσει τελικά να πάρει μεταγραφή.

Καλό θα είναι άρα τα πάντα να είναι περισσότερο επαγγελματικά, καθώς όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα παραπάνω από δημοσιεύματα του Τύπου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags