Facebook Pixel «Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!»
| 2011-01-24 14:13:00

«Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!»

«Το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Βιεϊρίνια, χαρακτηρίζοντας εφικτό στόχο να σηκώσει την κούπα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» σχετικά και σχολίασε:

«Στην Ευρώπη πάμε βήμα-βήμα. Νομίζω ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά ως τώρα και κανένας στην Ελλάδα δεν πίστευε ότι θα έχουμε τέτοια πορεία. Τώρα μπροστά μας είναι η ΤΣΣΚΑ, ένας πολύ δύσκολος και δυνατός αντίπαλος, ο οποίος πρέπει να μας απασχολήσει όταν θα έρθει η στιγμή να τον αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι εφικτός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα ο πρώτος έχει μεγάλη διαφορά. Θέλουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτόν τον σκοπό».

Για τη φετινή σεζόν: «Νομίζω ότι η ομάδα πάει καλύτερα φέτος από πέρυσι. Πέρσι δεν είχαμε τους ευρωπαϊκούς αγώνες και το Κύπελλο, αφού είχαμε αποκλειστεί νωρίς. Οσον αφορά το πρωτάθλημα είμαστε στην τρίτη θέση και η ομάδα μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα έχει βρει το δρόμο της. Το βασικό είναι γίναμε ξανά μία οικογένεια. Οι πολλές αλλαγές δεν μπορούν να κρατήσουν ένα σύνολο δεμένο. Πλέον όλοι στον ΠΑΟΚ είμαστε ξανά ένα, σαν μια γροθιά».

Για τον Σαλπιγγίδη: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στα πρώτα ματς είχε ατυχία με το σκοράρισμα, αλλά ακόμη και τότε τα έδινε όλα για την ομάδα και βοηθούσε τα μέγιστα. Είναι πολύ καλό που έχουμε τον Σαλπιγγίδη φέτος στην ομάδα. Όλα γίνονται πιο... εύκολα όταν παίζεις μαζί του».

Για το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων: «Αν φύγω από τον ΠΑΟΚ τότε θα το κάνω μόνο για μια ομάδα του εξωτερικού και όχι για κάποια άλλη ελληνική. Νομίζω ότι η φετινή σεζόν μου είναι ως τώρα καλύτερη από την περυσινή. Όχι ότι κάνω κάτι το διαφορετικό, απλά τώρα ήρθαν και τα γκολ και αισθάνομαι πραγματικά καλά που βοηθώ την ομάδα μου σκοράροντας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags