Facebook Pixel Ο σκύλος στο... μυαλό του Σαλπι!
| 2011-01-24 14:42:00

Ο σκύλος στο... μυαλό του Σαλπι!

Ο σκύλος στο... μυαλό του Σαλπι!

Ελάτε, ρε παιδιά. Όχι, πείτε μας. Μέσα στο μυαλό των παικτών είμαστε; Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Δίνει σήμερα ο Σαλπιγγίδης μια συνέντευξη στην εφημερίδα Εξέδρα. Και λέει τα εξής σε κάποιο σημείο:

«Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι δεν είχα χρόνο ξεκούρασης λόγω της εθνικής, έγινε και μια επέμβαση στους κοιλιακούς, βιάστηκα να μπω στην ομάδα γιατί ήταν οι αγώνες με τον Άγιαξ και δεν ήμουν αυτός που έπρεπε.

Είναι αλήθεια πως η διακοπή των Χριστουγέννων με βοήθησε να πάρω σημαντικές ανάσες αλλά και να ηρεμήσω. Σίγουρα είμαι καλύτερα από άποψη δυνάμεων από το πρώτο μισό της σεζόν και αυτό φαίνεται. Πιστεύω όμως πως μπορώ και καλύτερα».

Διαβάστε τώρα τι έχει γράψει ο σκύλος από τις 18 Δεκεμβρίου αμέσως μετά το ματς με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ:

«Έχουν γίνει και λάθη με Σάλπι...

Θα πάρει μπροστά ο Δημητράκης; Στον ΠΑΟΚ δεν πανηγυρίζουν μόνο για τη νίκη στο Ζάγκρεμπ, αλλά και για τον Σαλπιγγίδη. Μια το ένα, μια το άλλο, όλο και κάτι έφταιγε για να μην παρουσιάζει το καλό του πρόσωπο. Είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε από κακοδιαχείριση, αφού τον φορτώνανε από την αρχή της σεζόν με συνεχόμενα ματς και είχε χάσει τη σπιρτάδα του. Έχουν γίνει, δηλαδή, και λάθη με τον διεθνή παίκτη. Τώρα, λοιπόν, όλοι περιμένουν να πάρει τα πάνω του με αυτό το πολύ σημαντικό γκολ που πέτυχε επί της Ντιναμό. Να του δώσει φτερά, και στο ηθικό του και στα τρεξίματά του».

Και ο ίδιος ο Σάλπι κάνει ουσιαστικά λόγο για τα λάθη που γίνανε από την αρχή της σεζόν, όταν τον βάζανε να παίζει συνέχεια, και ότι ήταν σκασμένος από την κούραση. Ξεκουράστηκε λίγο στις γιορτές και πετάει. Από το γκολ με την Ντιναμό και μετά, έχει βγάλει φτερά, όπως γράφαμε και τότε. Σκοράρει σε κάθε ματς!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags