Facebook Pixel «Εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου με τον Μαρινάκη!»
| 2011-01-24 17:46:00

«Εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου με τον Μαρινάκη!»

«Εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου με τον Μαρινάκη!»

Στα ίσα τα είπε ο Γεράσιμος Βεντούρης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Ο Κουμορτζί μένει στον Πανιώνιο», τόνισε, ενώ, όσο για το αν υπάρχει σχέση εξάρτησης με τον Ολυμπιακό, είπε: «Δεν υπάρχει καμία σχέση εξάρτησης! Απλά, θα συνεχίσω να εκμεταλλεύομαι κατά κόρον την προσωπική σχέση που έχω με τον κ. Μαρινάκη και όσο μπορώ θα φέρνω παίκτες όπως ο Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό. Κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό»!

Ο κ. Βεντούρης αρχικά είπε: «Μετά από 20 και πλέον χρόνια, ο Πανιώνιος γύρισε στον Ερασιτέχνη, κάτω από περίεργες και ιδιαίτερες συνθήκες. Αυτό αποτελεί μοναδική περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούμαστε, σε συνθήκες δύσκολες, να διαχειριστούμε σωστά το σύλλογο. Δεν ξέρουμε, πάντως, αν εμείς είμαστε το παράδειγμα. Το Νοέμβριο ο κ. Τσακίρης αποφάσισε να εγκαταλείψει την ΠΑΕ. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο γιατί συζητούσε με ένα συγκεκριμένο άτομο για την παραχώρηση της ΠΑΕ. Μέσα στο αδιέξοδο, χωρίς να έχω ρωτήσω τα άλλα μέλη του Ερασιτέχνη, τον ρώτησα αν προτίθεται να παραχωρήσει την ΠΑΕ σε μας. Ήταν μία ιδέα που φούντωσε σιγά-σιγά. Εν τέλει, μου είπε ότι θέλει να παραχωρήσει την ΠΑΕ. Όπως και τότε, με την ανακοίνωση μας, έτσι και τώρα, λέω το ίδιο πράγμα: Δηλώνουμε παρών, είμαστε παρόντες και θα παραμείνουμε παρόντες. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να ορθοποδήσει η ομάδα αγωνιστικά, καθώς βρισκόταν και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Έχουν γίνει, ήδη, κάποιες κινήσεις και βλέπουμε ότι έχουν θετικά αποτελέσματα. Μετά το τέλος των μεταγραφών θα ασχοληθούμε και με θέματα εσωτερικά της ΠΑΕ. Μέλημά μας είναι να βρεθεί επενδυτής. Αυτό το ευχόμαστε και θα το επιδιώξουμε, αλλά δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε. Οικονομικά, πάντως, η ΠΑΕ είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Η όποια πίεση υπάρχει, υπάρχει γιατί εμείς θέλουμε να είμαστε συνεπείς ημερολογιακά στις υποχρεώσεις μας. Αν βρεθεί επενδυτής, θα παραλάβει μία υγιή ΠΑΕ. Μέσα στις επόμενες μέρες ελπίζουμε να γίνει απόλυτα υγιής και η ομάδα, αγωνιστικά».

Συγκεκριμένα, για τον κ. Τσακίρη: «Ο κ. Τσακίρης ήταν και είναι φίλος μου. Ήταν και είναι Πανιώνιος! Εγώ πρώτος, όμως, του ασκώ δριμεία κριτική. Ήρθε με αγνές προθέσεις στο σύλλογο και έβαλε πάρα πολλά λεφτά. Απίστευτα λεφτά. Το αποτέλεσμα, δυστυχώς, συνοψίζεται σε μία ατάκα του κ. Μπέου, που είχε πει σε ραδιοφωνικό σταθμό: «με τα λεφτά που έβαλε, θα έπρεπε να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»! Αλλά δεν έγινε σωστή διαχείριση. Αυτό ήταν ένα από τα λάθη του. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ωστόσο, αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Ελπίζω, κάποια στιγμή στο μέλλον, να έρθει ξανά δίπλα μας για να βοηθήσει. Εξάλλου, κάποιοι που φεύγουν από μία ΠΑΕ και αφήνουν στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ, δεν έχουν κακές προθέσεις».

Για τον κ. Κιντή: «Ο κ. Κιντής ήταν ένα μεγάλο λάθος του Κωνσταντίνου Τσακίρη. Ο εν λόγω κύριος διέλυσε αγωνιστικά την ομάδα. Έχουμε παίκτες που έχουν παχυλά συμβόλαια, ανεξήγητα. Το θέμα του κ. Κιντή θα απασχολεί και το επόμενο διάστημα τον Πανιώνιο… στα δικαστήρια».

Για τον Μήτρογλου και γενικά, για τις μεταγραφές: «Με την απόκτησή του έχει έρθει, ήδη, μία στροφή κομβική στην ομάδα. Αυτό μας είχε πει και ο Τάκης Λεμονής. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και με την απόκτηση του Σβέρκος, ενώ σήμερα μας ενημέρωσαν ότι βγήκε η βίζα του Κβιρκβέλια, ο οποίος έρχεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Ο κ. Λεμονής πιστεύει ότι θα βοηθήσει πολύ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί έχουμε τον Γιάννη Κοντοέ, που παίζει πάντα με ψυχή, αλλά όχι στη φυσική του θέση. Θέλω να σας πω και κάτι ακόμα. Είχαμε μιλήσει με τον Νικολάου, δεν προχώρησε, όμως, η περίπτωσή του και κλείσαμε τον Μπαλάφα. Αλλά το Σάββατο, λόγω του τραυματισμού του Φωτάκη, ο ΠΑΟΚ μας ενημέρωσε ότι θα κρατήσει τον παίκτη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, πάντως. Επίσης, πήραμε έναν προπονητή καταξιωμένο, το οποίο θα τον αφήσουμε να δουλέψει απερίσπαστος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags