Facebook Pixel "Να ήμουν πιο νέος να ανακατευόμουν ενεργά"
| 2011-10-08 12:18:00

"Να ήμουν πιο νέος να ανακατευόμουν ενεργά"

"Να ήμουν πιο νέος να ανακατευόμουν ενεργά"

Ο μέτοχος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαχπατζίδης ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα κάνουν τα παιδιά του. "Εγώ δεν βάζω όρους", δήλωσε.

Ο μέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» και τόνισε αρχικά:

«Εγώ δεν βάζω όρους. Δεν έβαλα ούτε και είμαι αυτός που θα βάλει όρους. Είπα πως είναι σωστότερο να είναι ένα ολιγομελές, ευέλικτο πενταμελές σχήμα, που να μπορεί, αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, να διευρυνθεί στην συνέχεια, με πρόσωπα που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Προσωπικά έχω υπ όψιν μου ανθρώπους, επιχειρηματίες που είναι σε θέση και μάλιστα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα να μπουν στην διοίκηση, δεν ξέρω όμως ποιοι προτείνονται. Δεν θέλω η διοίκηση να έχει χαρακτήρα παραταξιακό αλλά να είναι μια ενιαία διοίκηση για τον ΠΑΟΚ. Και κυρίως να έχει στελέχη που να αποτελούν ομάδες εργασίες. Δεν είναι αναγκαίο να είμαστε όλοι φίλοι μέσα στην διοίκηση. Μπορεί να υπάρχουν άτομα που θα μπορούν να κάνουν μια δουλειά μέχρι τέλους».

Σχετικά με το πόρισμα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, επεσήμανε: «Να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, γιατί αν δεν ξέρουμε την πραγματικότητα, πως θα συνεχίσουμε έτσι στα τυφλά; Γιατί να μην ανακοινώνεται κάθε μήνα ένας ισολογισμός με έξοδα έσοδα, ώστε να ξέρει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει; Τώρα τα πράγματα δεν επιδέχονται εκκρεμότητες. Καλό θα είναι να υπάρχει ένας τεχνοκράτης αρχιλογιστής και ένας ορκωτός και κάθε μήνα να βγάζουν το πόρισμα τους».

Όσο για τον ίδιο, δήλωσε: «Το να μπω στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θα κάνω. Να ήμουν πιο νέος να ανακατευόμουν ενεργά. Τώρα τα παιδιά μου μπορούν να εμπλακούν, εγώ δεν έχω την διάθεση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags