Facebook Pixel "Είχατε ψυχή και κερδίσατε"
| 2011-10-08 16:31:00

"Είχατε ψυχή και κερδίσατε"

"Είχατε ψυχή και κερδίσατε"

Ο αρχηγός των Κροατών, Γιόζιπ Σίμουνιτς μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της Εθνικής μας, ενώ δήλωσε για πρώτη φορά «κάπως ταπεινωμένος»!

«Πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική καριέρα νιώθω κάπως ταπεινωμένος, πρώτη φορά νιώθω έτσι». Αυτή τη δήλωση έκανε μεταξύ άλλων στο SentraGoal ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, Γιόζιπ Σίμουνιτς, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και κατέστησε σαφές πως η Ελλάδα πήρε το ματς γιατί έπαιξε με ψυχή και μεγαλύτερο πάθος εν συγκρίσει με την ομάδα του.

Ο Σίμουνιτς, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Εσπευσε να καλύψει τον «εκλέκτορα» της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς. Σημείωσε πως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί για την πρωτιά, αν και, όπως είπε, η Εθνική μας ομάδα θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012. Και στο τέλος έσπευσε να εξάρει την απόδοση του Βύντρα τονίζοντας πως ανέτρεψε τις ισορροπίες με τις κούρσες που έκανε από τη δεξιά πλευρά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

«Για την ήττα στην Ελλάδα φταίμε όλοι και όχι μόνο προπονητής, έχουμε όλοι μερίδιο στην αποτυχία», υπογράμμισε ο έμπειρος άσος, ο οποίος εν απουσία του Ντάριο Σρνα φόρεσε στο «Καραϊσκάκη» το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Η Ελλάδα πήρε τη νίκη στο ματς γιατί έπαιξε με ψυχή, τα έδωσε όλα, οι αντίπαλοι μεγάλη θέληση και περίσσειο πάθος», ήταν η εξήγηση του έμπειρου αμυντικού που μετά από πολυετή καριέρα στην Μπουντεσλίγκα επέστρεψε στο Ζάγκρεμπ, στην ερώτηση τι είχε η Εθνική μας ομάδα και εν τέλει κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κροατίας.

Ο έμπειρος αμυντικός, όμως, απάντησε και σε ερώτηση περί των αγωνιστικών καθιστώντας σαφές πως τέσσερις παίκτες έκαναν τη διαφορά στην Ελλάδα. «Σαμαράς, Καραγκούνης και Κατσουράνης», είπε και σίγουρα ελάχιστοι αιφνιδιάστηκαν απ' αυτή την απάντηση για να μιλήσει εν συνεχεία για τον Βύντρα.

«Εκανε τη διαφορά, διότι από στη δεξιά της πλευρά η Ελλάδα είχε Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη και τον αυτόν που ανέβαινε συνεχώς με αποτέλεσμα τρεις παίκτες να αντιμετωπίζονται μόνο από τον Στρίνιτς», υπογράμμισε ο Σίμουνιτς.

Οσο για την επόμενη μέρα, ο στόπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είπε το αυτονόητο... «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, βέβαια είναι δύσκολο να χάσει η Ελλάδα στη Γεωργία, μάλλον θα πρέπει να αυτοκτονήσει, όσο για μας οφείλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κερδίσουμε και να περιμένουμε τη μεγάλη ανατροπή», υπογράμμισε ο Σίμουνιτς.

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags