Facebook Pixel Στην πισίνα τα αμούστακα
Άλλα Σπορ
| 2010-12-21 13:07:00

Στην πισίνα τα αμούστακα

Στην πισίνα τα αμούστακα

Οι πολίστες του Ολυμπιακού δεν θα κατέβουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκτός αν «μιλήσει» ο Μαρινάκης μέχρι το μεσημέρι.

Η τραγική οικονομική κατάσταση στον Ερασιτέχνη έκανε τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν οριστικές αποφάσεις. Το σκεπτικό που υπάρχει αυτή την ώρα είναι να αγωνιστεί η εφηβική ομάδα εναντίον των «πράσινων», δηλαδή παιδιά ηλικίας 16-18 ετών.

Το μεσημέρι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να βρεθεί κάποια λύση, έστω και προσωρινή. Ο κ. Θεοδωρακάκης, πάντως, σχολίασε μεταξύ άλλων σε σημερινές του δηλώσεις στον «SentraFM»:

«Υπάρχει η απόφαση των παικτών να μην κατέβουν στον σημερινό αγώνα. Σίγουρα έχουν χίλια δίκια. Η προηγούμενη διοίκηση τους άφησε για πολύ καιρό απλήρωτους».

Δεληγιάννης: Δεν φέραμε κανέναν προ τετελεσμένων...

Από την πλευρά των αθλητών, ο αρχηγός Νίκος Δεληγιάννης, είπε στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα για το θέμα: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό, το γνωρίζουν άπαντες και έχει περάσει ο χρόνος που θα έπρεπε να βρεθεί βιώσιμη λύση. Δεν θέλω να μιλάμε λοιπόν για εκβιασμούς, ούτε ότι φέρνουμε κάποιον προ τετελεσμένων γεγονότων. Έχω την εντύπωση ότι οι άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυτή, αν χθες ήταν το ματς με τον Παναθηναϊκό ίσως να μην ασχολούνταν καθόλου και αυτό είναι πολύ τραγικό. Εμείς δεν κοιτάμε παιχνίδια.

ίναι διαφορετικό να οφείλονται χρήματα 2-3 μηνών και άλλο 2,5 ετών. Μην πάμε να βάλουμε τους αθλητές του Ολυμπιακού στην ίδια μοίρα με αθλητές του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Αρη ή της ΑΕΚ. Οι αθλητές του Ολυμπιακού εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτό το επιχείρημα καταρρίπτεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags