Facebook Pixel "Μπορεί και να μείνει, μπορεί και να σταματήσει"!
| 2011-10-14 07:46:00

"Μπορεί και να μείνει, μπορεί και να σταματήσει"!

"Μπορεί και να μείνει, μπορεί και να σταματήσει"!

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον μάνατζέρ του να μιλάει μέχρι και για το τέλος της καριέρας του έμπειρου Σουηδού με τη λήξη της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ατζέντης του 34χρονου παίκτη, Άντερς Γουόλσεν στον "Πρωταθλητή":

"Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Όλοφ για το μέλλον του. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής Σουηδίας ή όχι, αλλά ξέρω ότι είναι ευτυχισμένος στη Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω καν αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο", ανέφερε αρχικά ο Γουόλστεν και πρόσθεσε:

"Χαίρομαι που μαθαίνω ότι και στον Ολυμπιακό είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μαζί του και όσα έχει προσφέρει ως τώρα, αλλά δεν μπορώ να προεξοφλήσω τι θα αποφασίσει. Όσο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι απόλυτα προσηλωμένος σε αυτές, και με την ομάδα του και με την εθνική".

Καταλήγοντας, ο μάνατζερ του Μέλμπεργκ, τόνισε: "Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε θα το κάνουμε, και αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει καλοδεχούμενη η πρότασή του. Η αίσθησή μου πάντως είναι ότι αν συνεχίσει να παίζει με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος, δεν πιστεύω να θελήσει να σταματήσει στο τέλος της σεζόν...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags