Facebook Pixel Κι όμως, σκέφτονται να φτιάξουν γήπεδο μπάσκετ!
| 2010-12-21 13:30:00

Κι όμως, σκέφτονται να φτιάξουν γήπεδο μπάσκετ!

Κι όμως, σκέφτονται να φτιάξουν γήπεδο μπάσκετ!

Με τους Αγγελόπουλους να έχουν μπει κάπου 60 εκ. ευρώ μέσα τα δύο τελευταία χρόνια, μοιάζει παράλογο να σκέφτονται να δημιουργήσουν ιδιόκτητο γήπεδο μπάσκετ.

Όμως, τα δύο αδέλφια δεν έχουν απογοητευτεί, ούτε έχει περάσει από το μυαλό τους να παρατήσουν την προσπάθεια. Απλά θα ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο. Τα λεφτά δεν θα δίνονται απλόχερα, αλλά μόνο όταν υπάρχει λόγος.

Και όπως εξήγησε ο υπεύθυνος marketing της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, με δηλώσεις του στην εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, "ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ",
το νέο γήπεδο "είναι στα πλάνα των Αγγελόπουλων. Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ωραία γήπεδα. Είναι στα πλάνα της διοίκησης ένα νέο γήπεδο. Για μένα, το γήπεδο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και θεωρώ ότι πολύ σύντομα, τα επόμενα χρόνια το θέμα θα φτάσει σε ένα αίσιο τέλος. Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί η μελέτη και θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

Βέβαια μην περιμένετε να γίνει κάτι άμεσα. Αυτό που θα ξεκαθαρίσει σύντομα έχει να κάνει με την παραμονή ή όχι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Διότι το θέμα της μετακόμισης στο Ελληνικό δεν έχει κλείσει ακόμα. Πάντως ,ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον Νίκο Φιλίππου, νέο υπεύθυνο του ΣΕΦ, για βελτίωση των συνθηκών στο Φάληρο, κάτι που ίσως αλλάζει τα δεδομένα ως προς τη μετακόμιση.

Στο Ειρήνης και Φιλίας δημιουργήθηκε και δεύτερη βοηθητική αίθουσα για μπάσκετ και γενικά ο Ολυμπιακός νιώθει πλέον περισσότερη ζεστασιά. Χρειάζονται πολλά πάντως για να γίνει πραγματικό γήπεδο μπάσκετ του ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags