Facebook Pixel «Ποτέ στον ΠΑΟ!». Κι εσύ… gavros;
| 2011-01-25 13:08:00

«Ποτέ στον ΠΑΟ!». Κι εσύ… gavros;

«Ποτέ στον ΠΑΟ!». Κι εσύ… gavros;

Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού δηλώνει ο Ματ Ντάρμπισιρ, που δεν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό. «Έστειλα συγχαρητήριο μήνυμα στον Μήτρογλου για το γκολ που τους έβαλε!».

Ο Άγγλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη για τον Ολυμπιακό και την καριέρα του στο «sentragoal» και, μεταξύ άλλων, σχολίασε για το αν θα πήγαινε ποτέ στο «τριφύλλι»:

«Δεν θα δεχόμουν! Με τίποτα. (σ.σ. ο Ντάρμπισαϊρ αλλιώς απάντησε, και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να γραφτεί...) Οχι, όχι, όχι! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Για μένα δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, αλλά ο σεβασμός. Δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση να πήγαινα στον Παναθηναϊκό! Ούτε μία στο εκατομμύριο... Ποτέ. Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Για το γκολ του Μήτρογλου: «Παρακολούθησα τα αποτελέσματα της Κυριακής και είδα τον Μήτρογλου να σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού ως παίκτης του Πανιωνίου. Αμέσως του έστειλα γραπτό μήνυμα για να τον συγχαρώ που έβαλε γκολ στον Παναθηναϊκό!».

Για την πιθανότητα επιστροφής: «Δεν μου έχει μείνει καμία πικρία! Όπως είπα μπορεί να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Προς το παρόν θέλω να τελειώσω τη χρονιά μου στην Μπέρμινγχαμ και το καλοκαίρι θα δούμε πως θα έχει η κατάσταση... Σίγουρα δεν πρόκειται να καταστρέψω την ευκαιρία να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags