Facebook Pixel «Ό,τι καλύτερο μπορούμε…. »
| 2011-01-25 15:21:00

«Ό,τι καλύτερο μπορούμε…. »

«Ό,τι καλύτερο μπορούμε…. »

«…αλλά δεν μπορούμε και πολλά»! Αυτό βγήκε από τη σημερινή συνάντηση του Γόντικα με τους Φρέιτας και Φερέιρα. «Από ποιον να ζητήσουμε μεταγραφές;».

Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στην Παιανία το πρωί της Τρίτης για να μιλήσει με τους δύο Πορτογάλους. Τους ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αλλά και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να σωθεί η χρονιά.

Ο 64χρονος τεχνικός φαίνεται ότι πιστεύει στη δουλειά που γίνεται επί των ημερών του στην Παιανία, δεν δίστασε όμως να πετάξει το… καρφί του για τη μη ενίσχυση της ομάδας.

«Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, κάτι που μας εμποδίζει να ζητήσουμε τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τις αδυναμίες που έχουμε. Υπάρχει έλλειψη λύσεων αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που έχουμε στα χέρια μας και κόντρα στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.

Δεν είναι ώρα για δάκρυα αλλά για μάχη», ήταν το μήνυμα των δύο Πορτογάλων προς τον Δ. Γόντικα, με τους «πράσινους» πλέον να... ελπίζουν απλώς σε ένα καλύτερο μέλλον.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags