Facebook Pixel Ο Αλεξανδρής στον Πανσερραϊκό!
| 2011-01-25 16:10:00

Ο Αλεξανδρής στον Πανσερραϊκό!

Ο Αλεξανδρής στον Πανσερραϊκό!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού αποτελεί ο Αλέκος Αλεξανδρής, που θα συνεχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στον Πανσερραϊκό!

Ο παλαίμαχος άσος συνεργαζόταν με τους «ερυθρόλευκους» τα τελευταία χρόνια και ενώ η περσινή πορεία της ομάδας ήταν εκπληκτική, τη φετινή αγωνιστική περίοδο η κατάσταση δεν ήταν καλή.

Ο ίδιος, μάλιστα, σκεφτόταν να αποχωρήσει από το «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων» νωρίτερα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στην προ Μαρινάκη εποχή το όνομά του είχε ακουστεί μέχρι και για τον πάγκο της πρώτης ομάδας!

Μετά την αποχώρηση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τους Σερραίους, ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήρθε άμεσα σε συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή που δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο στην αναμέτρηση «ζωής και θανάτου» εναντίον της Λάρισας.

H ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιάννης Μώραλης με τον προπονητή της ομάδας νέων κ. Αλέξη Αλεξανδρή, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον κ. Αλεξανδρή, καθώς και ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε διαφορετικό από τις υποδομές τομέα.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων αναλαμβάνει, προσωρινά, ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags