Facebook Pixel Χιόνια σε Αράχωβα και Καρπενήσι
| 2011-01-25 16:49:00

Χιόνια σε Αράχωβα και Καρπενήσι

Χιόνια σε Αράχωβα και Καρπενήσι

Στα λευκά έχει ντυθεί η Ευρυτανία.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου Καρπενησίου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θανάση Φέγγο να προίσταται του αποχιονισμού στον Άγιο Νικόλαο, τη Φουρνά, την Αγία Τριάδα και την Δομνίστα.

Τα μηχανήματα της ΔΕΣΕ με τον Κώστα Καρβέλη παρενέβησαν με ρήψη αλατιού και καθαρισμό του οδοστρώματος στην Ράχη Τυμφρηστού και στο Μπαγασάκι. Χαράς ευαγγέλια για τους υπευθύνους του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Βελούχι, αφού η σημερινή χιονόπτωση είναι αρκετή να θέσει σε λειτουργία όλους τους αναβατήρες. Στερεά: Χιόνι έπεσε και στις ορεινές περιοχές της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, της Οίτης και του Παρνασσού.

Μάλιστα και απόψε αναμένεται χιονόπτωση στην περιοχή της Αράχωβας αλλά από την Πέμπτη σύμφωνα με την ΕΜΥ το χιόνι που θα πέσει θα είναι αρκετό και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, δημιουργώντας ελπίδες στους χιονοδρόμους ότι θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όλες τις πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, που μέχρι τώρα υπολειτουργεί λόγω έλλειψης χιονιού.

Οι χιονοπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού αναμένεται να επεκταθούν και στις γύρω περιοχές της Επταλόφου, του Πολυδρόσου και της Αμφίκλειας. Σήμερα το λευκό τοπίο ενθουσίασε κατοίκους και επισκέπτες όπως φαίνεται και στην όμορφη φωτογραφία που μας έστειλε τηλεθεατής του Star από την περιοχή του Ζεμενού στην Αράχωβα.

ΠΗΓΗ: lamiastar.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags