Facebook Pixel "Θα το πάρει το ματσάκι"
| 2011-10-17 12:22:00

"Θα το πάρει το ματσάκι"

"Θα το πάρει το ματσάκι"

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι εναντίον της Ντόρτμουντ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπόσκο Μπάντοβιτς.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας έκανε δηλώσεις στον "SentraFM" για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Λέτο, αλλά και το πρωτάθλημα γενικότερα.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

Για το θέαμα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής
Πιστεύω πως πραγματικά παρακολουθούμε ωραία παιχνίδια μέχρι στιγμής και ωραίο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες είναι ακόμη κοντά μεταξύ τους και με δύο νίκες οπμάδες σαν και τη δική μας μπορούν να ανέβουν ψηλά στη βαθμολογία.

Για το ότι η Κέρκυρα δεν έχει καταφέρει ακόμη να νικήσει
Και στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι. Τελικά, δεν ήρθε η νίκη, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι κάποια στιγμή θα έρθει σίγουρα. Είμαι ευχαριστημένοι από δυο τελευταία ματς, από τις εμφανίσεις, όχι από τα αποτελέσματα.

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με την περασμένη σεζόν στην Κέρκυρα
Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε άγχος. Επίσης, το ότι όλοι περίμεναν κάτι καλό από εμάς μετά το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά μας πείραξε αυτή η πρώτη ήττα μέσα στην Κέρκυρα. Στα πιο πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, εκτός από τα δυο στα οποία χάσαμε δίκαια. Ηρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες που χρειάζονται χρόνο, ενώ κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να βρουν τη φόρμα τους και περιμένουμε να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Αν είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι θα το δείξει η πορεία. Πιστεύω όμως πως, ναι, η Κέρκυρα φέτος είναι καλύτερη ομάδα. Ωστόσο, το κενό που άφησε ο Στολτίδης ήταν δύσκολο να αναπληρωθεί.

Για το αν ήταν πρόβλημα η διακοπή του πρωταθλήματος
Την προηγουμένη εβδομάδα ήταν καλύτερα για εμάς που δεν είχαμε πρωτάθλημα, αλλά τώρα μακάρι να παίξουμε την Κυριακή.

Για τον ΠΑΟΚ
Ο ΟΦΗ είχε καλή αμυντική οργάνωση και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις

Για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στην Ξάνθη και μετά την κόκκινη κάρτα και την αποβολή του Βιτόλο δέχτηκε δύο γκολ. Προσπάθησε να κλειστεί και να πάρει τη νίκη. Η Ξάνθη μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά…. Ο Παναθηναϊκός φέτος εμφανίζεται να έχει ένα πλάνο και πως θέλει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Είναι γενικό καλύτερος.

Για τον Σεμπάστιαν Λέτο
Τα λέει όλα ο τρόπος και τα γκολ που πετυχαίνει φέτος. Είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής. Είναι πάρα πολύ καλός.

Για το αν το πρωτάθλημα παραμείνει ανταγωνιστικό
Είναι ακόμη νωρίς, αλλά νομίζω πως το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά και ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, να δούμε και την ΑΕΚ στη συνεχεία, ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δυνατός, έχει έμπειρους παίκτες και καλή ομάδα. Αλλά είναι νωρίς. Για τον Ολυμπιακό υπάρχει και ο παράγοντας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη Ντόρτμουντ
Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δύναμη μέσα στο Καραϊσκάκη, πλέον έχει και παιχνίδια στα πόδια του και θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Με την Αρσεναλ ήταν πάρα πολύ καλός. Αν είναι αυτός που πρέπει ο Ολυμπιακός θα πάρει το ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags