Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός και οι ...κουμπαράδες
| 2011-10-20 02:12:00

Ο Ολυμπιακός και οι ...κουμπαράδες

Ο Ολυμπιακός και οι ...κουμπαράδες

Δεν ξέρω αν αυτό που έγινε στο «Καραϊσκάκη» είναι κοντά σε αυτό που λέγεται «πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου» ή, αντιστρόφως, «ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής». Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας έχει πάρει η μπάλα... Γράφει ο Μίλτος ο Νταλικέρης.

Γι΄ αυτό, όπου τη βρίσκουμε εύκαιρη, όπου «μας παίρνει», της δίνουμε μία, να μην μας παίρνει μόνο αυτή. Είναι βέβαιο, άλλωστε, ότι όλοι αυτοί που πήγαν στο «Καραϊσκάκη» για το ματς με την Ντόρτμουντ, δεν πήγαν επειδή «μια ελληνική ομάδα έπαιζε με μια γερμανική», που λέει κι ο 87χρονος πατέρας μου, που θυμάται «κατοχή και πείνα, χωρίς ρετσίνα».

Για τον Ολυμπιακό πήγε ο κόσμος στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός έπαιξε, ο Ολυμπιακός κέρδισε, οι Ολυμπιακοί το χάρηκαν. Χάρηκαν τον Ολυμπιακό που έπαιξε και κέρδισε. Τον Ολυμπιακό που έπαιξε μπάλα, τον Ολυμπιακός που έμεινε ζωντανός στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον Ολυμπιακό που έπαιξε με τον ...Μακούν, τον Ολυμπιακό που έπαιξε ως «ομάδα Βαλβέρδε». Τον Ολυμπιακό που ήταν διαβασμένος, οργανωμένος, αποφασισμένος, παθιασμένος!

Πήγαν για τον Ολυμπιακό κι όταν το ματς καθάρισε, θυμήθηκαν και τη Γερμανία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags