Facebook Pixel Τζαβ-έλα λέει ο Τσάκας!
| 2011-10-21 13:54:00

Τζαβ-έλα λέει ο Τσάκας!

Τζαβ-έλα λέει ο Τσάκας!

Δε διέψευσε ο Βλάσης Τσάκας το ενδιαφέρον για τον Τζαβέλα. "Θα ήμασταν αφελείς αν λέγαμε ότι δεν τον θέλουμε", δήλωσε, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ...

Οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την καθυστέρηση που υπάρχει: "Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχει διαφωνία ή ότι χαλάει η δουλειά; Υπάρχουν δυο θέσεις και μπορεί να υπάρξουν κι άλλες δώδεκα. Η πλευρά Βαρδινογιάννη προτείνει και το λέει ξεκάθαρα. Μια γρήγορη ανάληψη της ΠΑΕ από την πλευρά του πρίγκηπα Αλ Σαουντ. Εγώ κράτησα επιφυλάξεις βλέποντας μια πρόταση που ήταν πολύ γενική και έχριζε ορισμένων διευκρινίσεων. Ο πρίγκιπας είπε το ίδιο βράδυ να υπογραφεί και να τελειώνουμε. Έκρινα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν επιπόλαιο. Και όντως προκύπτουν ερωτήματα".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα: "Αυτά τα ερωτήματα είναι στο τραπέζι των δυο πλευρών και συζητούν οι δικηγόροι για να πάρω τις απαντήσεις που θελω. Όταν κριθούν ικανοποιητικές δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να βάλουμε την υπογραφή και να προχωρήσουμε. Και για να τελειώνει το όλο ζήτημα με τα λεφτά, είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει πρόβλημα από τον πρίγκιπα. Να τα φέρει σήμερα, να τα φέρει αύριο ή την άλλη βδομάδα".

Για τους όρους του πρίγκιπα: "Θα προτιμούσαμε να πηγαίναμε σε έναν ορισμό Γενικής Συνέλευσης με τα δύο θέματα. Αύξηση δηλαδή και νέο Δ.Σ το οποίο θα ορίζαμε εμείς. Αυτό αναφέρει η δική μας πρόταση την οποία θα δείτε σήμερα που θα την δώσω στη δημοσιότητα. Και γι’ αυτό είχαμε προβλέψει και τα performance guarantee και τα bank comfort letter που κάλυπταν τα 70 εκατομμύρια που πάνε στην ΠΑΕ".

Για την Παιανία: "Δεν υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας. Η επιφύλαξη είναι απλά σε πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε και θέλουμε διευκρινίσεις. Μιλάω για τον οικονομικό έλεγχο. Ενώ για την Παιανία, η πρότασή μας είναι ενοικίαση κατόπιν συζήτησης για όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν ξέρω τι ζητάει ο κύριος Βαρδινογιάννης για την Παιανία, αλλά αυτό που ζητάει θα το πάρει. Απλά θέλω να το πάρει από εμάς. Δηλαδή η σύμβαση να υπογραφεί από το νέο Δ.Σ. κι όχι από το υπάρχον".

Για την συμφωνία: "Είναι τυπικά τα θέματα, απλά αγγίζουν την ουσία γι’ αυτό και παράκουσα τον πρίγκιπα και του είπα ότι ακόμη δεν πρόκειται να το κάνω και μου απάντησε ότι είναι up to you. Όταν υπάρχει διάθεση, όλα τα προβλήματα ξεπερνιώνται. Εκτός κι αν η μία πλευρά τραβάει από εδώ και η άλλη από εκεί, τότε δεν γίνεται δουλειά".

Για την άφιξη του πρίγκιπα: "Ο πρίγκιπας χρειάζεται 48 ώρες μετά την υπογραφή για να έλθει στην Αθήνα. Το προγραμματίζαμε και πιέζαμε να έρθει με τον Εργοτέλη, πιο πολύ για show. Αυτή τη χρονική στιγμή είναι απλά μια τυπική γνωριμία με την πλευρά που θα συνεργαστούμε".

Για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας: "Εννοείται ότι έχουμε αρχίσει τον προγραμματισμό για την επόμενη μέρα. Το γήπεδο είναι προτεραιότητα αλλά από τον Γενάρη. Μέχρι τότε θα μας απασχολήσει η ενίσχυση της ομάδας με πέντε παίκτες ενδεκαδάτους. Για τον Τζαβέλα που ακούγεται, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε τον συγκεκριμένο στην ομάδα του. Θα ήμασταν αφελείς αν λέγαμε ότι δεν τον θέλουμε".

Για τις μεταγραφές: "Υπάρχουν δύο άτομα τα οποία ασχολούνται με τον προγραμματισμό, ενώ φυσικά συμμετέχω κι εγώ. Μόλις μεταβιβασθούν οι μετοχές, θα ακούσετε το πρώτο όνομα της μεταγραφής, με τον οποίο έχουμε έρθει σε συμφωνία".

Για τον Φερέιρα: "Όσον αφορά στον Φερέιρα, προσωπικά, τον εκτιμώ πολύ. Εχουμε πει, εντελώς τυχαία, τότε που χλευάζατε όλοι σας την ιστορία ότι θέλουμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου και έχουμε τον προπονητή για να τον φτιάξει. Και θα έχει όλα τα εφόδια από μας".

Για τα συνθήματα στην Ξάνθη: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος από τους υπάρχοντες μετόχους που να προσπαθεί να αποτύχει η συγκεκριμένη υπόθεση. Κι εγώ δεν άκουσα ότι με βρίζανε στην Ξάνθη, γιατί αν τα άκουγα πιθανότατα να σηκωνόμουν κι εκείνη την ώρα γιατί είμαι λίγο παρορμητικός".

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη: "Άκουσα τα εμετικά συνθήματα κατά της οικογένειας και τα καταδικάζω. Δηλαδή αν κάτι στραβώσει αύριο, μεθαύριο θα βρίζουμε και τους Γιαννακόπουλους; Θα τρελαθούμε τελείως ρε παιδιά;"

Για τη διαιτησία: "Με τον Ολυμπιακό θα είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο. Απλά έχω τονίσει και στο παρελθόν, ότι "Καλόπουλοι τέρμα". Θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, άστα…".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags