Facebook Pixel «Ο κόσμoς έχει σαλτάρει»
| 2011-01-26 09:05:00

«Ο κόσμoς έχει σαλτάρει»

«Ο κόσμoς έχει σαλτάρει»

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βράζει και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας: «Αργά ή γρήγορα η λύση θα βρεθεί».

Aναλυτικά το άρθρο του:

Δεν χρειάζεται να γραφτεί στο συγκεκριμένο blog ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να (ξανά) φτάνει στα όριά του. Νομίζω ότι μια απλή συζήτηση με οποιονδήποτε νορμάλ σκεπτόμενο φίλο της ομάδας αρκεί και περισσεύει για να πάρει κανείς τις απαντήσεις, αν έχει τέτοιου είδους απορίες.

Το πρωτάθλημα χάνεται. Το Κύπελλο θα παιχτεί σε μια ζαριά, αλλά για μένα ΔΕΝ έχει χαθεί. Η ομάδα έμεινε ακέφαλη διοικητικά. Μεταγραφές δεν γίνονται. Καμιά 10αριά παίκτες όλο φεύγουν αλλά ο Φρέιτας δεν έχει φέρει ούτε μισή πρόταση γι’ αυτούς. Ο Φερέιρα χωρίς ουσιαστικό στήριγμα αρχίζει σιγά – σιγά να τα χάνει κι αυτός, ενώ μέσα σε όλα σκάει και θέμα (ή «θέμα», θα δείξει) Σισέ με τάσεις φυγής. Θέλετε κι άλλα; Αν ψάξουμε θα βρούμε, αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Ο κόσμος λοιπόν έχει σαλτάρει. Του φταίνε όλοι και όλα, δεν θέλει να ακούσει δικαιολογία για κανέναν. Το βλέπετε και εδώ μέσα άλλωστε, καθώς οτιδήποτε κι αν γράψω θα υπάρχει και ένα αγανακτισμένο σχόλιο. Αλλοι θα διαφωνήσουν, άλλοι θα κράξουν, άλλοι θα συμφωνήσουν, όλοι πάντως θα το κάνουν «τσαμπουκαλεμένα» και δίχως διάθεση για πολλά – πολλά ή για να ακούσουν μια δεύτερη άποψη ρε αδερφέ, διότι βράζουν.

Σε όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα θα πάω κόντρα. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η λύση θα βρεθεί και τα σενάρια τρόμου που δίνουν και παίρνουν θα τα ακούμε το καλοκαίρι και θα γελάμε. Δεν μπορώ να πω με ασφάλεια γιατί φτάσαμε ως εδώ, παρά μόνο δικές μου εκτιμήσεις κάνω. Αυτό για το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα την βρει τη λύση του.

Μέχρι τότε φυσικά όλα είναι σχετικά και τη μικρότερη επί της ουσίας σημασία έχουν το τι διαβάζετε εδώ μέσα ή από τον Νικολογιάννη, τον Κοντό, τον Μανωλιουδάκη και τόσους ακόμη συναδέλφους μου (και μη). Κι αυτό διότι αυτοί που πραγματικά θα κληθούν να μιλήσουν (και νομίζω πως θα το κάνουν) στον κόσμο είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι σε αυτό το διοικητικό μπάχαλο, δηλαδή οι μέτοχοι της ομάδας. Χρωστάνε πολλές απαντήσεις. Όλοι τους. Μέχρι τότε οπλιστείτε με υπομονή. Νομίζω θα μας χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags