Facebook Pixel "Ένας Ζοτς μέσα στο γήπεδο... "
| 2011-10-22 08:04:00

"Ένας Ζοτς μέσα στο γήπεδο... "

"Ένας Ζοτς μέσα στο γήπεδο... "

Για την αξία του Σάρας και πόσο χρήσιμος είναι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του την ώρα του αγώνα, αφού τον χαρακτήρισε προπονητή εντός του παρκέ, μμίλησε ο Μάριτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον "Sportfm":

Το πρώτο σας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, συνοδεύτηκε με μεγάλη νίκη επί της Μάλαγα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον Παναθηναϊκό;

«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη, ειδικά επειδή ήταν η πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα και την πήραμε μέσα στο σπίτι μας. Παρ’ όλο που δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας για να βρούμε έναν ρυθμό, λόγω της αναβολής του ελληνικού πρωταθλήματος, παίξαμε πολύ καλά σήμερα».

Ποιο ήταν το κλειδί της επικράτησής σας;

«Η άμυνα και η συγκέντρωσή μας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη σημερινή νίκη μας, στοιχεία που δείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέστρεψε δριμύτερος στον Παναθηναϊκό και ήταν καταλυτικός στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης…

«Είναι σημαντικό που τον έχουμε πάλι μαζί μας. Ξέρει να διαβάζει τους αγώνες, είναι προπονητής μέσα στο γήπεδο και μας βοηθάει πάρα πολύ η παρουσία του σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού».

Ωστόσο, είχατε κάποια κενά διαστήματα στον αγώνα… Για ποιο λόγο έγινε αυτό;

«Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό σε έναν αγώνα. Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει τέλεια σε όλη τη διάρκειά του. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τα λάθη και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε για να έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Είναι μέρος των αγώνων αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags