Facebook Pixel Πρώτη μέρα απεργία; Να δαγκώσω την ουρά μου;
| 2010-12-17 08:40:00

Πρώτη μέρα απεργία; Να δαγκώσω την ουρά μου;

Πρώτη μέρα απεργία; Να δαγκώσω την ουρά μου;

Ο νέος sportdog έτυχε να βγαίνει στον αέρα σε ημέρα απεργίας. Να μας συμπαθά η ΕΣΗΕΑ, ωστόσο δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Δεν μπορούμε ούτε καν να εξετάσουμε τα αιτήματά της, τα αιτήματά μας. Μπορεί να συμφωνούμε, μπορεί και να διαφωνούμε, ωστόσο το ζητούμενο είναι αλλού.

Ρε παιδιά, έχετε δει κανέναν εργαζόμενο να απεργεί την πρώτη ημέρα που πηγαίνει στη δουλειά; Έχετε δει αμυντικό να παλεύει να βάλει αυτογκόλ στο πρώτο ματς με τη νέα του ομάδα;

Αυτό, λοιπόν, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι ότι όταν προκηρύχθηκε η απεργία, εμείς ήδη είχαμε ενημερωθεί από την ιδιοκτησία ότι το νέο sportdog θα βγει στον αέρα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Είχαμε ενημερωθεί και οι δημοσιογράφοι, είχαν ενημερωθεί και οι τεχνικοί - προγραμματιστές, οι οποίοι είχαν φροντίσει να προλειάνουν το έδαφος στους server ολόκληρου του πλανήτη, να υποδεχθούν ΣΗΜΕΡΑ το νέο sportdog.

Δεν γινόταν, λοιπόν, να μη βγούμε στον αέρα. Και δεν θέλουμε εδώ που τα λέμε. Θέλουμε να παρουσιάσουμε στο κοινό τη δουλειά που ετοιμάσαμε και να κουνήσουμε την ουρά μας από χαρά και περηφάνια για το αποτέλεσμα αυτής της προετοιμασίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συγνώμη αλλά εμείς αυτό το διήμερο θα δουλέψουμε. Και την επόμενη φορά που θα μας καλέσετε και πάλι σε απεργία (ελπίζουμε να λυθούν όλα τα προβλήματα του κλάδου και να μη χρειαστεί), θα εξετάσουμε τα αιτήματα με καθαρό μυαλό και όχι πάνω στην τρέλα που μιας δουλειάς που βρίσκεται στα σπάργανα.

Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία και με τη σειρά μας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα στη δική σας (δική μας) προσπάθεια...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags