26/01/11 - 09:59

«Έχει βάλει τα γκολάκια του»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το αν θα πρέπει να αποχωρήσει ή όχι από τον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς, αν προκύψει καλή πρόταση για πώλησή του.

«Έχει βάλει τα γκολάκια του»
26.886views 0shares

• Είναι δύσκολη η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, που μπορεί να τεθεί αυτές τις ημέρες, εφόσον όντως κατατεθεί στον Ολυμπιακό κάποια πραγματικά σοβαρή πρόταση από τη Γερμανία, όπως φημολογείται ότι θα γίνει.

• Ότι δεν έχει βγάλει μάτια μέχρι στιγμής ο Πάντελιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν έχει βγάλει. Μην κοροϊδευόμαστε. Γι΄ αυτό, άλλωστε, και δεν αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος. Ο Μιραλάς είναι ο πιο βασικός επιθετικός.

• Ότι έχει βοηθήσει, όμως, έχει βοηθήσει. Έχει καθαρίσει παιχνίδια με τα γκολάκια του ο Μάρκο. Τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια και με συνήθως εύκολα γκολ, αλλά τα τρίποντα ήταν τρίποντα.

• Είναι δύσκολη η απάντηση. Γιατί το θέμα του Μιραλάς είναι ουσιαστικά ακόμη σε μία εκκρεμότητα κι ο Τζιμπούρ έχει αποκτηθεί με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο δε Μήτρογλου προς το παρόν είναι στη Νέα Σμύρνη.

• Νομίζω ότι για να απαντηθεί η ερώτηση θα πρέπει να δούμε αν θα φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού μία πραγματικά σοβαρή πρόταση για τον Μάρκο. Όταν φτάσει, θα γίνει πιο εύκολη η απάντηση…

Πηγή: sportfm.gr