Facebook Pixel "Δεν θα είμαστε εύκολη λεία!"
| 2011-10-22 15:54:00

"Δεν θα είμαστε εύκολη λεία!"

"Δεν θα είμαστε εύκολη λεία!"

Πανευτυχής που η Δόξα Δράμας θα αγωνίζεται στην Super League εμφανίσθηκε ο προπονητής των "Μαυραετών", Απόστολος Χαραλαμπίδης.

"Η Δόξα είναι μια ομάδα με λαό και αποτελούσε διακαή πόθο μου να εργαστώ σε αυτή. Η συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είναι μια ευκαιρία για όλους και πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Βλέπω τη φλόγα στα μάτια των παικτών μου", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Στα φιλικά που έχουμε δώσει με Άρη, Λάρισα και Ξάνθη, έχουμε δείξει στοιχεία της δουλειάς δυο μηνών. Σίγουρα όμως, χρειάζεται ενίσχυση του ρόστερ με 3-4 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τα χρονικά περιθώρια είναι απαγορευτικά για να τους εντάξουμε στο σύνολο άμεσα".

Στο τέλος, έστειλε μήνυνα και στον κόσμο της ομάδας: "Μακριά από το γήπεδό της και χωρίς τον κόσμο της, η Δόξα χάνει το 30 με 40% της δυναμικής της. Κάποιοι θεωρούν πως η ομάδα θα είναι εύκολη λεία στη Σούπερ Λίγκα. Μας βολεύει να το πιστεύουν, αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Καλώ τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί, όταν η Δόξα παίζει στο γήπεδό της, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags