Facebook Pixel «Περισσότερο ειλικρινής ο Χαβίτο!»
| 2011-01-26 10:52:00

«Περισσότερο ειλικρινής ο Χαβίτο!»

«Περισσότερο ειλικρινής ο Χαβίτο!»

Με αρνητικό τρόπο σχολίασε ο Ντάρσι Νέτο πρόσφατες δηλώσεις του Χαβίτο για τον Ολυμπιακό, καλώντας τον συμπαίκτη του να προσέχει τι λέει και να διαλέγει τον καλύτερο και πιο ειλικρινή τρόπο για να μιλάει στους φιλάθλους!

«Ο Χαβίτο είναι ακόμα συμπαίκτης μου, είναι ενήλικος, ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι είναι σωστό για αυτόν. Επειδή τον έχω ζήσει αρκετά χρόνια, θα πω ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, όπως και η ομάδα έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν.

Μέσα από τη δουλειά του έχει γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο. Θα πρέπει και εμείς οι ποδοσφαιριστές να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο που μας στηρίζει και να σκεφτόμαστε έξυπνα», σχολίασε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο contra.gr ο Βραζιλιάνος αμυντικός και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι θα πρέπει να το χειριστεί με τέτοιον τρόπο ώστε, αν φύγει, να φύγει σαν φίλος. Αυτό επιτάσσει η πορεία του Χαβίτο στον Άρη, να φύγει από την μπροστινή πόρτα.

Δεν ξέρω αν έχει υπογράψει ή όχι στον Ολυμπιακό, αλλά, σχετικά με κάποιες δηλώσεις του, θεωρώ ότι οφείλουμε να προσέχουμε τι λέμε και να επιλέγουμε τον καλύτερο και πιο ειλικρινή τρόπο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags