Facebook Pixel Στο ίδιο έργο θεατές…
| 2011-01-26 11:56:00

Στο ίδιο έργο θεατές…

Στο ίδιο έργο θεατές…

Στον Παναθηναϊκό βάζουν κάθε χρόνο τους προπονητές να βγάζουν το φίδι από την τρύπα! Ο Φερέιρα τα «μάζεψε» χθες επειδή η ομάδα δεν κάνει μεταγραφές και μας θύμισε λίγο από Τεν Κάτε…

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάστηκε χθες να βγάλει διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία τόνιζε ότι ήξερε πως δεν θα γίνει μεταγραφή διαψεύδοντας έτσι τη δυσαρέσκεια που… υποτίθεται είχε.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Τεν Κάτε που στις 18/11/2009, έβγαλε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και έλεγε (παρά τα όσα γράφονταν εκείνο τον καιρό για τον Ντούριτσα) ότι δεν θέλει μεταγραφές και είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ. Ό,τι δηλαδή είπε και ο Φερέιρα χθες…

Να τι είχε δηλώσει πέρυσι ο Τεν Κάτε:

«Με αφορμή το γεγονός ότι συνδυάστηκε η παρουσία μου σε διεθνές φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων με την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα ήθελα να διευκρινίσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου, στο οποίο θεωρώ ότι δεν χρειάζονται προσθήκες• αντιθέτως έχω και στο παρελθόν δηλώσει ότι προτιμώ να δουλεύω με πιο περιορισμένο αριθμητικά ρόστερ. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί ποδοσφαιριστές είναι μέρος της στρατηγικής μας για το scouting, συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν συνδέεται με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Και η χθεσινή δήλωση του Φερέιρα:

«Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα φερόμαστε τόσο εγώ όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Φρέιτας να έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκειά μας για δήθεν έλλειψη λύσεων στο ρόστερ και αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης.

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου τόσο το εύρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Εννοείται πως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά η προοπτική να μην γίνουν μεταγραφές είναι σαφής εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συζήτησης, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό που μας απασχόλησε σήμερα, αλλά και θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής είναι πως θα βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και πως θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω αυτό που έχω πει και δημόσια κατ’ επανάληψη: μπορεί η βαθμολογική μας θέση να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε και τη δυνατότητα και το κίνητρο και την ποιότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για την επιτυχία»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags