Facebook Pixel «Τρομοκρατικό χτύπημα» στον Βόλο;
| 2011-01-26 12:11:00

«Τρομοκρατικό χτύπημα» στον Βόλο;

«Τρομοκρατικό χτύπημα» στον Βόλο;

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τζιμπούρ θέλει να πάει στον Βόλο και ο Βαλβέρδε σκέφτεται να μη του χαλάσει το χατίρι. Ποιος τα βάζει με τον Αλγερινό, άλλωστε;

Δεν κρατιέται! Ο Ράφικ Τζιμπούρ βγάζει… μάτια στις προπονήσεις και θυμίζει «θηρίο στο κλουβί», ανυπομονώντας να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Αλγερινός φορ παρουσιάζεται σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, το οποίο δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (30/1), στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 26χρονος επιθετικός με βάση την εικόνα του στις προπονήσεις αναμένεται να είναι στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, όπου σίγουρα και ο ίδιος θα ήθελε να «γράψει» και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μένει να φανεί αν ο Ισπανός θα τον βάλει στη βασική ενδεκάδα ή αν θα τον αφήσει στον πάγκο, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags