Facebook Pixel Μήπως ήταν και... μεγάλο νούμερο; (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-26 14:00:00

Μήπως ήταν και... μεγάλο νούμερο; (ΦΩΤΟ)

Μήπως ήταν και... μεγάλο νούμερο; (ΦΩΤΟ)

Στη μόδα των… χαμηλοκάβαλων παντελονιών απέδωσε ο Κώστας Μήτρογλου το… ξεβράκωμα μετά το γκολ που πέτυχε στον Παναθηναϊκό! Μήπως και το σορτσάκι δεν ήταν στο νούμερό του;

Ο Έλληνας επιθετικός έδωσε εξηγήσεις σήμερα το πρωί στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για τον απρεπή πανηγυρισμό του στο ματς της περασμένης Κυριακής.

Όπως υποστήριξε είναι συνηθισμένος να φορά χαμηλά το σορτσάκι λόγω της σχετικής μόδας που υπάρχει με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια!

Μάλιστα, για να αποδείξει ο Έλληνας επιθετικός αυτό που έλεγε παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα με ένα τέτοιο παντελόνι, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία!

Ο Μήτρογλου υποστήριξε ότι είχε χαμηλά το σορτσάκι του με αποτέλεσμα -κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς- αυτό να πέσει!

«Εγώ πάντα πανηγυρίζω με ιδιαίτερο τρόπο δεν ήθελα να προσλάβω κανέναν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, καθώς πηδώ τις πινακίδες πέφτει το σορτσάκι, έτσι και αλλιώς το φοράω πιο χαμηλά και μου έπεσε. Στη συνέχεια λόγω των πανηγυρισμών με τους συμπαίκτες μου δεν κατάφερα να το ανεβάσω άμεσα», τόνισε ο παίκτης.

Επίσης, στον εισαγγελέα βρέθηκε και ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο παίκτης δεν μπόρεσε να κρατήσει το σορτσάκι του την ώρα των πανηγυρισμών.

Θυμηθείτε τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags