Facebook Pixel Θέλουν να τσοντάρουν τους… Αμπράμοβιτς!
| 2011-01-26 15:40:00

Θέλουν να τσοντάρουν τους… Αμπράμοβιτς!

Θέλουν να τσοντάρουν τους… Αμπράμοβιτς!

Πού είναι οι Αμπράμοβιτς, ρε παιδιά, του Παναθηναϊκού; Τον Γενάρη δεν έχει μεταγραφές και ο κόσμος μπροστά στο φόβο της διάλυσης ενεργοποιείται!

Όπως διαβάσαμε σήμερα στην «Εξέδρα», ένας αριθμός οπαδών του Παναθηναϊκού (γύρω στους 100) έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ -που μάλιστα δημοσιεύεται από την εφημερίδα- και ζητά να συμμετάσχει στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου!

Ο εμπνευστής-οπαδός αυτής της προσπάθειας αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ότι αν ο Παναθηναϊκός ανοίξει τις πόρτες στον απλό κόσμο (γίνει στην ουσία μια εταιρεία λαϊκής βάσης) τότε μπορεί να σωθεί!

Μάλιστα, εκτιμά ότι μπορούν να μαζευτούν μέχρι και 30.000 φίλαθλοι να προσφέρουν στον σύλλογο έως και 15 εκ. ευρώ!

Δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει αυτό και αν αυτή η προοπτική μπορεί να βρει υποστηρικτές μέσα από την ΠΑΕ, αλλά το θέμα για εμάς είναι άλλο.

Και λέει ότι ο απλός κόσμος νοιάζεται και αγωνιά περισσότερο από τους μεγαλομετόχους για το μέλλον του συλλόγου.

Βλέποντας μια ομάδα που δεν έχει λεφτά να κάνει μεταγραφές και που το καλοκαίρι προτίθεται να πουλήσει τους μισούς παίκτες για να επιβιώσει οι οπαδοί ενεργοποιούνται.

Πού είναι, λοιπόν, οι… Αμπράμοβιτς; Πού είναι μεγιστάνες που υπόσχονταν τρεις Σισέ κι εμείς δεν ξέρουμε τι άλλο για τον Παναθηναϊκό; Πού είναι τώρα που ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και φοβάται τη διάλυση;

Αλλά εκεί έχει φτάσει στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός. Όλοι να αδιαφορούν, κανείς να μην βγαίνει μπροστά και οι οπαδοί να προσπαθούν να βρουν λύσεις…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags