Facebook Pixel «Άλλο πράγμα με Τζίγγερ!»
| 2011-01-26 15:51:00

«Άλλο πράγμα με Τζίγγερ!»

«Άλλο πράγμα με Τζίγγερ!»

Στη σιγουριά που υπήρχε στον Παναθηναϊκό και στη σοβαρή διαχείριση την εποχή που στο «τιμόνι» βρισκόταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αναφέρθηκε ο Αργύρης Μήτσου. «Στη θέση του δεν θα επέστρεφα».

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και νυν μέλος του Δ.Σ. σχολίασε μέσω του «Sentra FM»:

«Πάντα υπήρχε σοβαρή ιδιοκτησία, μήνας έμπαινε μήνας έβγαινε τα λεφτά έμπαιναν στην ομάδα. "Καράβια" σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θέλουν ισχυρή ιδιοκτησία, κάτι που εξασφάλιζε η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Έφυγε η σιγουριά και η εγγύηση με την αποχώρηση Βαρδινογιάννη και αν ήμουν στη θέση του δεν θα επέστρεφα, με τέτοιο κλίμα γιατί να ασχοληθεί, για να τον λοιδωρούν; Δώρισε το 25% των μετοχών του, ήρθε κανένας να το πάρει; 'Οταν προσφέρεις συνέχεια και εισπράττεις αμφισβήτηση, πως μπορείς να αισθανθείς;».

Για την ομάδα του 2004: «Η ομάδα του 2004 με συγκίνησε περισσότερο απο όλες, ήταν ομάδα γκρο μπετόν, μια γροθιά όλοι και κόντρα στο κύμα και με αμφισβήτηση για την ομάδα της Ριζούπολης, που λοιδωρήθηκε τσάμπα. Για την τωρινή ομάδα δεν ξέρω τι γίνεται, παντως ακόμα έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για το περασμένο καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι πήραμε τον Γκοβού, αλλά ήταν μεγάλη απώλεια ο Σαλπιγγίδης για τα αποδυτήρια. Ποια διοίκηση θα απομάκρυνε τον προπονητή του νταμπλ; Όλο το μομέντουμ ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής διάλεξε τον γυμναστή, η διοίκηση δεν έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Φταίει όμως και ο κόσμος, που με τα επεισόδια έχει παίξει αρκετά ματς η ομάδα σε άδειο γήπεδο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags