26/01/11 - 16:01

«Τον έβλεπαν και μικρά παιδιά»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος στον «sport-fm» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πανηγυρισμό του Κώστα Μήτρογλου.

«Τον έβλεπαν και μικρά παιδιά»
21.820views 0shares

Στον Πορτογάλο τεχνικό δεν άρεσε καθόλου ο πανηγυρισμός του επιθετικού του Ολυμπιακού, ωστόσο στο τέλος προσπάθησε να τον εξηγήσει:

«Κάτι τέτοιο δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο τον παίκτη, για το μέλλον του. Ένας παίκτης με πολύ ταλέντο. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι που λέει ο κόσμος ότι δεν σκεφτόμαστε με το μυαλό, αλλά με τα πόδια. Εμείς οι προπονητές πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε άνθρωποι, με σκέψη, με υψηλή νοημοσύνη και ειδικά σε εποχές όπως αυτή που είναι δύσκολες. Θα μιλήσω όταν έχω την ευκαιρία για με τον ίδιο.

Ήταν χαρούμενη η στιγμή για τον παίκτη, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ή και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι είδωλο για τον κόσμο, τα μικρά παιδιά και πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά. Από την άλλη δεν πρέπει να περάσουμε και στο άλλο άκρο. Να μην δραματοποιήσουμε την κατάσταση. Πιστεύω ότι ήταν αντίδραση της στιγμής, είναι δανεικός από άλλη ομάδα και με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε με πολύ μεγάλη χαρά ό,τι αισθανόταν».